In water oplosbaar haak Ivoor van de Katoenen het Lint Kantversiering voor Kledingsdecoratie van Wit

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: cheerslfie
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QH01164
Min. bestelaantal: 3000 YARDS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 10000 yards per week
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Contact nu

De gevoelige van Katoenen In water oplosbare Decoratie van de het Lintversiering Kantkleren Bijkomende

 

 

De Versieringsmachine van het borduurwerkkant:

Het Ontemporaryborduurwerk is gestikt met een geautomatiseerde borduurwerkmachine die die patronen gebruiken met borduurwerksoftware digitaal weer worden gegeven. In machineborduurwerk, voegen de verschillende soorten „vulling“ textuur en ontwerp aan het gebeëindigde werk toe. Het machineborduurwerk wordt gebruikt om emblemen en monogrammen toe te voegen aan bedrijfsoverhemden of jasjes, giften, en teamkleding evenals huishouden linens, gordijnen, en decorateurstoffen te verfraaien die het gedetailleerde handborduurwerk van het verleden nabootsen. Er is ook een ontwikkeling in het vrije borduurwerk van de handmachine geweest, zijn de nieuwe machines ontworpen die voor de gebruiker toestaan om vrij-motie tot borduurwerk te leiden dat zijn plaats in het textielkunsten, watteren, kleermakerij, huismeubilair en meer heeft.

 

 

De Versieringskwalificatie van het borduurwerkkant:

De stad en de Gildenkwalificatie in Borduurwerk staan wordt erkend embroiderers toe die te worden voor hun vaardigheid. Deze kwalificatie geeft hen ook de te onderwijzen geloofwaardigheid. Bijvoorbeeld, begon de opmerkelijke textielkunstenaar, Kathleen Laurel Sage- Textiles Artist, met haar het onderwijscarrière door de Stad en van Gildenborduurwerk 1 en 2 kwalificaties te krijgen. Zij is nu een boek gaan schrijven over het onderwerp.

 

De Versieringsspecificaties van het borduurwerkkant:

 

Productartikel QH01164
Materiaal 100% katoen
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 1000Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

De Versieringsgeschiedenis van het borduurwerkkant:

De oorsprong van kant wordt betwist door historici. Een Italiaanse eis is een wil van 1493 door de Milanese Sforza-familie. Een Vlaamse eis is kant op alb van een worshiping priester in het schilderen van ongeveer 1485 door Hans Memling. Maar aangezien het kant van andere technieken evolueerde, is het onmogelijk om te zeggen dat het in elke plaats voortkwam. De recente 16de eeuw merkte de snelle ontwikkeling van kant, zowel werden het naaldkant als het kloskant dominant in zowel manier evenals huisinrichting. Voor het verbeteren van de schoonheid van kragen en manchetten, werd het naaldkant geborduurd met lijnen en picots. De Engelse die dagboekschrijver Samuel Pepys schreef vaak over het kant voor van hem, zijn vrouw, en kleding van zijn kennissen, en op 10 Mei 1669 wordt gebruikt, opmerkte dat hij van plan was het gouden kant uit de kokers van zijn laag „te verwijderen aangezien het geschikt [hij] zou moeten“, misschien is om lasten te vermijden van het opzichtige leven. Catherine van Aragon terwijl verbannen in Ampthill, werd Engeland gezegd om de kantmakers daar gesteund te hebben door al haar kant te branden, en nieuwe stukken op te dragen. Dit kan de oorsprong van de vakantie van lacemaker zijn - Cattern dag. Op deze dag (25 of 26 November) lacemakers werden afgegeven een dag van het werk, en Cattern-cakes - de kleine die deegcakes met karwijzaden worden gemaakt, werden gebruikt om te vieren.

 

 

In water oplosbaar haak Ivoor van de Katoenen het Lint Kantversiering voor Kledingsdecoratie van Wit

De gevoelige van Katoenen In water oplosbare Decoratie van de het Lintversiering Kantkleren Bijkomende is zeer polular in de V.S.

 

In water oplosbaar haak Ivoor van de Katoenen het Lint Kantversiering voor Kledingsdecoratie van Wit

De gevoelige van Katoenen In water oplosbare Decoratie van de het Lintversiering Kantkleren Bijkomende is zeer aardig

 

Contactgegevens
Alicia

WhatsApp : +8613632120567