Het gegratineerde Katoen haakt Kantversiering/het Katoenen Kant Scherpen voor de Winterkleding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: cheerslfie
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QH10033
Min. bestelaantal: 3000 YARDS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 2 - 3 weken
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 10000 yards per heel klein
kleur: Als eis Materiaal: 100% katoen
Gebruik voor: Stuk speelgoed, Kledingstuk, Rok Prijs:: concurrerende
Fabriek:: Shantoufabrikant Steekproef:: 1 yard vrij
Hoog licht:

cotton lace edging

,

cotton lace ribbon

De witte katoenen Eigenschap gratineerde het In water oplosbare Kant van het Versieringskledingstuk voor de Winter

 

 

Kanttypes:

 

Er zijn vele die types van kant, worden geclassificeerd door hoe zij worden gemaakt. Deze omvatten:

Het naaldkant, zoals Venetiaans Gros-Punt, wordt gemaakt gebruikend een naald en een draad. Dit is het flexibelst van kant-makende art. Terwijl sommige types sneller kunnen worden gemaakt dan fijnst van kloskant, zijn anderen zeer tijdrovend. Sommige puristen beschouwen naaldkant als hoogte van kant-maakt. Het fijnste antieke naaldkant werd gemaakt van een zeer fijne draad die niet vandaag wordt vervaardigd.

Cutwork, of whitework, is kant door draden uit een geweven achtergrond wordt te verwijderen, en de resterende die draden met borduurwerk worden geconstrueerd of worden gevuld verpakt dat.

Het kloskant, zoals de naam voorstelt, wordt gemaakt met spoelen en een hoofdkussen. De spoelen, van hout, been, of plastiek, greepdraden worden gedraaid die met spelden in het patroon op het hoofdkussen worden geplakt dat samen geweven op zijn plaats en gehouden die zijn. Het hoofdkussen bevat stro, bij voorkeur haverstro of andere materialen zoals zaagsel, isolatiestoraxschuim, of ethafoam. Ook genoemd geworden been-Kant. Het Chantillykant is een type van kloskant.

Het bandkant maakt de band in het kant aangezien het wordt gewerkt, of gebruikt een machine of met de hand gemaakte textieldiestrook in een ontwerp wordt, dan met naald of kloskant wordt aangesloten gevormd en die bij wordt opgesmukt.

 

De Versieringsspecificaties van het borduurwerkkant:

 

Productartikel QH19933
Materiaal 100% katoen
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 3000Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

De Versieringsgeschiedenis van het borduurwerkkant:

De oorsprong van kant wordt betwist door historici. Een Italiaanse eis is een wil van 1493 door de Milanese Sforza-familie. Een Vlaamse eis is kant op alb van een worshiping priester in het schilderen van ongeveer 1485 door Hans Memling. Maar aangezien het kant van andere technieken evolueerde, is het onmogelijk om te zeggen dat het in elke plaats voortkwam. De recente 16de eeuw merkte de snelle ontwikkeling van kant, zowel werden het naaldkant als het kloskant dominant in zowel manier evenals huisinrichting. Voor het verbeteren van de schoonheid van kragen en manchetten, werd het naaldkant geborduurd met lijnen en picots.

 

Onze Dienst:

Het bedrijf zal „klant eerst“ als de dienstcentrum van ideeën zijn, om de belangen van klanten te verzekeren om te proberen prioriteit te geven. Al personeel met hoogtepunt van enthousiasme en hoge niveaus van serviceaanvragen zelf. Het ondernemende wedijveren voor het favoriete merk van de consument van kant. Wij hebben een professioneel beheersteam om de en kostenkwaliteitsbeheersing te controleren, zullen controleren elke die eenheid stuk voor stuk op een nul-tekort inspectiemodel wordt gebaseerd en alle grondstoffen worden geïnspecteerd alvorens zij in productie worden gezet, om onze producten ervoor te zorgen beantwoorden aan norm. de welwillendheid wordt geleverd op tijd en verleent de warme en vriendschappelijke dienst en de naverkoopdienst. (Werk de het verschepen informatie bij zodra possilbe, de productenlevering op tijd verzeker en de documenten zullen correct en onmiddellijk) worden verzonden

 

Het gegratineerde Katoen haakt Kantversiering/het Katoenen Kant Scherpen voor de Winterkleding 0

De witte katoenen Eigenschap gratineerde het In water oplosbare Kant van het Versieringskledingstuk voor de Winter is zeer Mooi

 

Het gegratineerde Katoen haakt Kantversiering/het Katoenen Kant Scherpen voor de Winterkleding 1

De witte katoenen Eigenschap gratineerde het In water oplosbare Kant van het Versieringskledingstuk want de Winter goede kwaliteit is

Contactgegevens
Alicia

WhatsApp : +8613632120567