Het beige van het Katoenen de Polyesterkant Guipureborduurwerk In water oplosbare In orde maken voor Doll

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: cheerslfie
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QH02178
Min. bestelaantal: 3000 YARDS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 2 - 3 weken
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 10000 yards per week
Doel:: Manier & kleding Ambachttype:: In water oplosbaar
Steekproef:: 1 yard vrij Fabriek:: Shantoufabrikant
Gebruik voor: Stuk speelgoed, Kledingstuk, Rok kleur: Als eis
Hoog licht:

cotton lace trim by the yard

,

cotton lace edging

Het beige van het Katoenen de Polyesterkant Guipureborduurwerk In water oplosbare In orde maken voor Doll

 

Van de katoenen de Specificaties Kantversiering:

 

Productartikel QH02178
Materiaal 100% katoen
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 3000Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.Van de katoenen het Principe Kantversiering:

De meeste moderne borduurwerkmachines zijn computergestuurd en specifiek gebouwd voor borduurwerk. Een multi-naaldmachine kan uit veelvoudige naaiende hoofden bestaan, zou Zulk een machine kunnen 20 of meer hoofden, elk hebben die uit 15 of meer naalden bestaan. Elk hoofd waarvan hetzelfde ontwerp op een afzonderlijk kledingstuk kan gelijktijdig naaien. Worden de multi-naald industriële machines over het algemeen ingepast voorafgaand aan het runnen van het ontwerp en vereisen niet re-inpast. Deze machines vereisen de gebruiker om de correcte opeenvolging van de kleurenverandering vóór het beginnen in te voeren te borduren. Wat kunnen kleuren automatisch in orde maken en veranderen. Een hoofd kan gewoonlijk vele speciale stoffengevolgen, met inbegrip van het borduurwerk van de satijnsteek, het borduurwerk van de kettingssteek, lovertjes veroorzaken, applique, en cutwork.

 

Van de katoenen het Voordeel Kantversiering:

De lichte en transparante textuur, die een elegante en geheimzinnige artistieke ervaring geven, wordt wijd gebruikt in de kleding van vrouwen, met persoonlijke kleding is zoetere en sexy, kantstof dik en mollig, met een zachte gevoel en een textuur, zijn de goede elasticiteit, het licht en geen druk, dimensionale comfortabele stabiliteit, te dragen, de kleurenstijl ook zeer divers, kunnen verschillende visuele en sensorische enjoyment.embroidery geven, is de verschijning van deze versiering zeer mooi en uniek, en gehouden van door vele vrienden, nu op de markt in kant wordt de versiering over het algemeen als te gebruiken kledingstoebehoren gebruikt, omdat de kantversiering een uniek patroon en hol, vaak heeft het mozaïek in andere versieringen, niet alleen voor de kleren om heel wat kleurenstijl toe te voegen, maar ook niet compromitterende luxe te tonen en op de unieke kenmerken van geheimzinnig, wordt en nu als belangrijkste ingrediëntenfrequentie te wijzen ook geleidelijk aan verhoogd, ook een ambacht geworden.

 

Van de katoenen de de Historische toepassingen en technieken Kantversiering:

Afhankelijk van beschikbare tijd, plaats en materialen, zou het borduurwerk het domein van een paar deskundigen of een wijdverspreide, populaire techniek kunnen zijn. Deze flexibiliteit leidde tot een verscheidenheid van werken, van koninklijk aan mondain. Werden de uitvoerig die geborduurde kleding, de godsdienstige voorwerpen, en de huishoudenpunten vaak gezien als teken van rijkdom en status, zoals in het geval van Opus anglicanum, een techniek door professionele workshops en gilden in middeleeuws Engeland wordt gebruikt. In 18de eeuw Engeland en zijn kolonies, werden de monstertrekkers die fijne zijde aanwenden geproduceerd door de dochters van rijke families. Het borduurwerk was een vaardigheid die de weg van een meisje merken in vrouwelijkheid evenals weelderige en sociale status vervoeren.

 

Het beige van het Katoenen de Polyesterkant Guipureborduurwerk In water oplosbare In orde maken voor Doll 0

Het beige van het Katoenen de Polyesterkant Guipureborduurwerk In water oplosbare In orde maken voor Doll is ons lopend punt.

 

Het beige van het Katoenen de Polyesterkant Guipureborduurwerk In water oplosbare In orde maken voor Doll 1

Het beige van het Katoenen de Polyesterkant Guipureborduurwerk In water oplosbare In orde maken voor Doll is ons heet verkooppunt

Contactgegevens
Alicia

WhatsApp : +8613632120567