Eenvoudige Ronde Uitstekende Katoenen Kantversiering met uit Uitgehold voor Decoratieve Kleding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: cheerslfie
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QH02171
Min. bestelaantal: 3000 YARDS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 2 - 3 weken
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 10000 yards per week

Het ronde Vintag-van de Katoenen de Polyesterkant Kantversiering In water oplosbare In orde maken voor Doll

 

Van de katoenen de Geschiedenis Kantversiering:

 

Het kant werd gebruikt door geestelijkheid van de vroege Katholieke Kerk als deel van gewaden in godsdienstige ceremonies maar kwam in geen algemeen gebruik tot de 16de eeuw in het noordwestelijke deel van het Europese continent. De populariteit van kant steeg snel en de plattelandshuisjeindustrie die van die kant maken in heel Europa wordt uitgespreid. In Noord-Amerika in de 19de eeuw, spreiden de missionarissen de kennis die van kant uit aan de tot Native American-stammen maken. St.John begeleidde Francis Regis vele vrouwen uit prostitutie door hen in kant het maken en de borduurwerkhandel te vestigen, die is waarom hij het Patroonheilige van kant het maken werd. De Engelse die dagboekschrijver Samuel Pepys schreef vaak over het kant voor van hem, zijn vrouw, en kleding van zijn kennissen, en op 10 Mei 1669 wordt gebruikt, opmerkte dat hij van plan was het gouden kant uit de kokers van zijn laag „te verwijderen aangezien het geschikt [hij] zou moeten“, misschien is om lasten te vermijden van het opzichtige leven. Catherine van Aragon terwijl verbannen in Ampthill, werd Engeland gezegd om de kantmakers daar gesteund te hebben door al haar kant te branden, en nieuwe stukken op te dragen. Dit kan de oorsprong van de vakantie van lacemaker zijn - de dag van Cattern. Op deze dag (25 of 26 November) lacemakers werden afgegeven een dag van het werk, en Cattern-cakes - de kleine die deegcakes met karwijzaden worden gemaakt, werden gebruikt om te vieren.

 

Katoenen Originele Kantversiering:

Het proces aan kleermaker, flard wordt gebruikt, herstelt en versterkt doek bevorderde de ontwikkeling van het naaien technieken, en de decoratieve mogelijkheden om te naaien leidden tot de kunst van borduurwerk dat. De opmerkelijke stabiliteit van basisborduurwerksteken is genoteerd namelijk: Het is een opvallend feit dat in de ontwikkeling van borduurwerk… er geen veranderingen van materialen of technieken zijn die kunnen zoals vooruitgang van een primitief aan een recenter, meer geraffineerd stadium worden gevoeld of worden geïnterpreteerd. Anderzijds, vinden wij in de vroege werken vaak een technische verwezenlijking en een hoog die niveau van vakmanschap zelden in recentere tijden wordt bereikt. De kunst van borduurwerk is wereldwijd gevonden en verscheidene vroege voorbeelden zijn gevonden. De werken in China zijn gedateerd aan de het Oorlog voeren periode van Staten (vijfde-5th-3ste eeuw BC). [3] in een kledingstuk van Migratieperiode Zweden, wordt ADVERTENTIE ruwweg 300-700, de randen van banden van het in orde maken versterkt met het runnen van steek, achtersteek, stamsteek, het knoopsgatsteek van de kleermaker, en ranselen-stikt, maar het is onzeker of dit werk versterkte eenvoudig de naden of als decoratief borduurwerk zou moeten worden geïnterpreteerd.

 

Van de katoenen de Specificaties Kantversiering:

 

Productartikel QH02171
Materiaal 100% katoen
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 3000Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

Van de katoenen het Voordeel Kantversiering:

 

De lichte en transparante textuur, die een elegante en geheimzinnige artistieke ervaring geven, wordt wijd gebruikt in de kleding van vrouwen, met persoonlijke kleding is zoetere en sexy, kantstof dik en mollig, met een zachte gevoel en een textuur, zijn de goede elasticiteit, het licht en geen druk, dimensionale comfortabele stabiliteit, te dragen, de kleurenstijl ook zeer divers, kunnen verschillende visuele en sensorische enjoyment.embroidery geven, is de verschijning van deze versiering zeer mooi en uniek, en gehouden van door vele vrienden, nu op de markt in kant wordt de versiering over het algemeen als te gebruiken kledingstoebehoren gebruikt, omdat de kantversiering een uniek patroon en hol, vaak heeft het mozaïek in andere versieringen, niet alleen voor de kleren om heel wat kleurenstijl toe te voegen, maar ook niet compromitterende luxe te tonen en op de unieke kenmerken van geheimzinnig, wordt en nu als belangrijkste ingrediëntenfrequentie te wijzen ook geleidelijk aan verhoogd, ook een ambacht geworden.

 

 

Eenvoudige Ronde Uitstekende Katoenen Kantversiering met uit Uitgehold voor Decoratieve Kleding

Het ronde Vintag-van de Katoenen de Polyesterkant Kantversiering In water oplosbare In orde maken voor Doll is AZO vrij

 

Eenvoudige Ronde Uitstekende Katoenen Kantversiering met uit Uitgehold voor Decoratieve Kleding

Het ronde Vintag-van de Katoenen de Polyesterkant Kantversiering In water oplosbare In orde maken voor Doll is hoge kleurechtheid

Contactgegevens
Janice

WhatsApp : 8613632120567