1.5cm Katoenen van het Breedte Chemische Oogje Kantversiering met het Beknopte Ontwerp van Quadrate/van de Punt

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QH02133
Min. bestelaantal: 3000 YARDS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 2 - 3 weken
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 10000 yards per week

1.5cm Breedte Chemische Katoenen kantversiering met Beknopte Quadrate met Puntontwerp

 

Van de katoenen de Toepassing Kantversiering:

 

Haak kant werd ontwikkeld tijdens de 16de eeuw, en werd gekend in Italië zover terug als 1500s onder de naam van het ‚werk van de non‘ of het ‚kant van de non‘. Cheerslife draagt vele verscheidenheden van haakt kant, haakt het omvatten scherpend kant, haakt toevoegingskant, en metaal haak kant. Haak kant is superlatief als versiering voor fijn bed linens, poppenkleding, uitstekende schorten, en de japons van kinderen.

 

 

Van de katoenen het Voordeel Kantversiering:

 

1. Het katoen bevlekt niet gemakkelijk. Het is statisch-vastklampt zich bestand, en het kan hoge temperaturen weerstaan. Goedkoop, absorberend.
2. Het zijn hypoallergenic en bestand stofmijt is één van de grote voordelen van katoen. Vandaar dat is het katoen de beste keus voor mensen met allergieën of astma. Hypoallergenicmensen die aan de liefde van de huidirritatie in het algemeen dragend katoen naar voren gebogen zijn.
3. Milieuvriendelijk. Niet alleen is het katoen biologisch afbreekbaar, is het ook een vernieuwbaar middel. Vele mensen verkozen om kleren te krijgen die met organisch katoen worden gemaakt.
4. Duurzaam. Het katoen maakte kleren langer gewoonlijk laatste die veel dan kleren van andere materialen worden gemaakt. Tribunes die slijtage-zichverzet wassen tegen.
5. Zijn kwaliteit van materiaal is uiterst zacht. Dit maakt katoen één van de beste keuzen wanneer het kopen van ondergoed.

 

 

De Versieringsspecificaties van het borduurwerkkant:

 

Productartikel QH01233
Materiaal 100% katoen
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 3000Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

Waarom de Katoenen Kantversiering meer en meer Populair wordt:

 

Als u voor goede katoenen stoffenfabrikanten in China toen kijkt zou u werkelijk moeten nadenken overgaand tot Internet. Er zijn vele goede handelaars die een deel van de online plaatsen zijn die u toegang tot enkele beste katoenen en kantstoffen kunnen geven die u in een mooie kleding kunt veranderen. Niet alleen kan een kleding eigenlijk, u deze stoffen in een goed vaatwerk of een andere vorm van ruimtedecor zelfs veranderen. Het beste ding over het gebruiken van kant is dat u zeker kunt zijn dat het niet alleen subtiel maar toch betoverend gaat kijken maar het gaat wat verfijning aan de blik ook toevoegen. Zij het kan een kleding of een goed huisdecor, u het allen door kant krijgen. U kunt enkele beste kleding ertoe brengen om hoofden binnen te draaien. Ook dek omhoog uw huis in het best mogelijke decor van het laceyhuis.

 

 

Hoe te om Katoenen Kant te identificeren:

 

Het branden van een monster is een eenvoudige manier om het vezelgehalte van om het even welke stof te testen. Behalve rayon en Tencel (dat worden afgeleid uit cellulose), reageer verschillend van natuurlijke vezels: Zij smelten, wordend een harde parel. De natuurlijke vezels allen verlaten een zacht of samenpersbaar residu.

 

Naderbij komende vlam, schroeiplekken; steekt snel aan. In vlam, brandwonden snel; gele vlam. Verwijderd uit vlam, blijft snel branden; heeft nagloeiing. Brandende document geur. As: Lichte en luchtige grijze as; de as is zwart indien gemerceriseerd.

 

 

Onze Dienst:

 

Wij zijn één van de populairste leveranciers van haken kant, haakt de luim kant, haakt het borduurwerkkant, ontwerper kant, en het borduurwerk haakt kant in China. Haak kantfabrikant verstrekt eigengemaakt kant in een verscheidenheid van mooie kleuren en ontwerpen haak. Haak kant aan cliënten in verschillende patronen, ontwerpen, en kleuren wordt aangeboden die. Het wordt speciaal ontworpen aan onze waardevolle klanten. Wij zijn het merk hoogst voor goede kwaliteit wordt erkend en redelijke tarifering die. De eigenschappen betrokken bij dit haken kant zijn fabelachtig ontwerp, prachtige blik, en langdurig eindig. Ons team van ervaren beroeps zorgt ervoor dat het product vanaf vooraf bepaalde kwaliteitsnormen is en zo de cliënten op ons kunnen vertrouwen. De verschillende kleur stelt in de schaduw en de lengte is beschikbaar met ons want ons kant haak.

 

1.5cm Katoenen van het Breedte Chemische Oogje Kantversiering met het Beknopte Ontwerp van Quadrate/van de Punt

 

1.5cm Katoenen van het Breedte Chemische Oogje Kantversiering met het Beknopte Ontwerp van Quadrate/van de Punt

Contactgegevens
Janice

WhatsApp : 8613632120567