47 Duim van het Kledings de Multi Gekleurde Kant Stoffen, de Polyester Geborduurde Bloemenstof van Tulle

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QA10959
Min. bestelaantal: 200 yards
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 Yards per Maand
Contact nu

 

47 Duim het Multi Gekleurde van de Kantstof Polyester Geborduurde Kanttulle voor Kleding

 

 

Waarom Cheerslife-Kantfabrikant kies:

 

Cheerslife hangt het principe van „hoog - de producten van het kwaliteitskant, redelijke prijzen en de goede dienst“ principe en doel aan, plechtige verplichting aan onze klanten:

 

Eerst, zullen Cheerslife Group Ltd. waarborgen dat de producten door de fabriek worden vervaardigd strikt volgens de relevante nationale normen worden uitgevoerd, en de ongeschikte producten nooit de fabriek die verlaten.

 

Ten tweede, is de van de het productkwaliteit van het bedrijf de waarborgperiode drie maanden. Binnen de garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 24 uren, en is verantwoordelijk voor het product met gebrekenrappel, de vrije vervanging of de terugbetaling volgens de inkoopsprijs; garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 48 uren, en is verantwoordelijk voor de betaalde vervanging van producten met gebreken.

 

 

Het multi Gekleurde Werkende Principe van de Kantstof:

 

De meeste moderne borduurwerkmachines zijn computergestuurd en specifiek gebouwd voor borduurwerk. De industriële en commerciële borduurwerkmachines en de machines van het combinatie naaien-borduurwerk hebben een hooping of ontwerpend systeem dat het ontworpen gebied van stof onder de naaiende naald strak houdt en het automatisch beweegt om een ontwerp van een voorgeprogrammeerd digitaal borduurwerkpatroon tot stand te brengen.

 

Een multi-naaldmachine kan uit veelvoudige naaiende hoofden bestaan, zou Zulk een machine kunnen 20 of meer hoofden, elk hebben die uit 15 of meer naalden bestaan. Elk hoofd waarvan hetzelfde ontwerp op een afzonderlijk kledingstuk kan gelijktijdig naaien. Worden de multi-naald industriële machines over het algemeen ingepast voorafgaand aan het runnen van het ontwerp en vereisen niet re-inpast. Deze machines vereisen de gebruiker om de correcte opeenvolging van de kleurenverandering vóór het beginnen in te voeren te borduren. Wat kunnen kleuren automatisch in orde maken en veranderen. Een hoofd kan gewoonlijk vele speciale stoffengevolgen, met inbegrip van het borduurwerk van de satijnsteek, het borduurwerk van de kettingssteek, lovertjes veroorzaken, applique, en cutwork.

 

 

Het multi Gekleurde Voordeel van de Kantstof:

 

De lichte en transparante textuur, die een elegante en geheimzinnige artistieke ervaring geven, wordt wijd gebruikt in de kleding van vrouwen, met persoonlijke kleding is zoetere en sexy, kantstof dik en mollig, met een zachte gevoel en een textuur, zijn de goede elasticiteit, het licht en geen druk, dimensionale comfortabele stabiliteit, te dragen, de kleurenstijl ook zeer divers, kunnen verschillend visueel en sensorisch plezier geven.

 

 

De multi Gekleurde Specificaties van de Kantstof:

 

Productartikel QA10959
Materiaal polyester op nylon netwerk
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 200Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.
 

 

De multi Gekleurde Toepassing van de Kantstof:

 

De multi gekleurde kantstof het meest basis is het rassenbarrièreborduurwerk, gewoonlijk gekozen besed de kleur op de kaart van de pantonekleur. U kunt DIY kleuren en ontwerpen, hebben wij professionele ontwerpers om u optimale suggesties aan te bieden. Het gebruik van multi gekleurde kantstof is zeer uitgebreid, bijna omvattend de volledige textielindustrie, kan alle textiel aan enkele mooie kantelementen worden toegevoegd, is de kantstof zeer dun, zelfs als er multi-layer ontwerp niet zwaar zal voelen is, en dun een vers gevoel van elegant zal geven, en het ontwerp van de kantstof niet alleen tot een zoete betekenis kan leiden, kunt u ook zeer sexy, uniek en divers worden, wijd wordt gebruikt in de kleding van vrouwen, met persoonlijke kleding is zoeter en sexy, gebruikt als gordijnen kan in de woonkamer, de slaapkamer, enz. worden geïnstalleerd. Glans toevoegen, maar ook kan als beddegoeddecoratie worden gebruikt.

 

 

47 Duim van het Kledings de Multi Gekleurde Kant Stoffen, de Polyester Geborduurde Bloemenstof van Tulle

47 duim het multi gekleurde van de kantstof polyester geborduurde kanttulle voor kleding is populaire over de hele wereld meer dan 30 landen

47 Duim van het Kledings de Multi Gekleurde Kant Stoffen, de Polyester Geborduurde Bloemenstof van Tulle

47 duim het multi gekleurde van de kantstof polyester geborduurde kanttulle voor kleding gekozen natuurlijke, pollution-free, hoogstaande materialen

47 Duim van het Kledings de Multi Gekleurde Kant Stoffen, de Polyester Geborduurde Bloemenstof van Tulle

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567