Contacteer ons
Zheng

Telefoonnummer : 86-13632120567

WhatsApp : +8613632120567

Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd.

Cheerslife, juicht uw leven toe.

  • Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd.
  • Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd.
  • Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd.
  • Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd.
  • Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd.
  • Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken Cheerslife Group Ltd. Aantal werknemers 100~200
Jaarlijkse omzet 700-800 Opgericht Jaar 2004
Export pct 80% - 90%
Inleiding

         Cheerslife Group Ltd met productie, verkoop, de technische en naverkoopdienst die als geheel, zich in kant 15 jaar specialiseren.

 Wij voorzien geborduurd kant van hoogte - kwaliteit en gematigde prijs.

 En realiseer dat de kwaliteitscontrole de eerste prioriteit voor het runnen van onze zaken is.

 De meerderheid van klanten krijgt om van onze punten te profiteren.

         De fabrikant van het Cheerslifekant heeft de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Hun goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

         Wij produceren katoenen kant, hoofdzakelijk uitgerekt kant of elastisch kant, in water oplosbaar borduurwerkkant, enz. allerlei kantversieringen, allerlei kantstoffen en de kledingstuktoebehoren, zijn onze producten verkocht aan Europa, Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Afrika. Wij produceren katoenen kant, hoofdzakelijk uitgerekt kant of elastisch kant, in water oplosbaar borduurwerkkant, enz. allerlei kantversieringen, allerlei kantstoffen en de kledingstuktoebehoren, zijn onze producten verkocht aan Europa, Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Afrika.

         Als u een vereiste hebt, gelieve te klikken op het Contact van de productpagina „nu“ dichtknopen of de fabrikanten van directe contactproducten. Ons professioneel team kon u citaten binnen werkdagen verzenden 1 terwijl het ontvangen van uw onderzoek.

Geschiedenis

        Qiansili textielco. van Guangzhou van de Cheerslifegroep, Ltd, een professionele kantvervaardiging, die in 2004 werd gevestigd en in Panyu-District, Guangzhou China werd gevestigd. „QianSiLi“, „Cheerslife“ is onze merken. De Cheerslifegroep wijdt aan modieuze en concurrerende producten, specialiseert zich in kant, in water oplosbaar, borduurwerk, kraag enz. en hoogst in het buitenland geprijst door evenals binnenlands.

        In 2007, vestig Jiangsu-de opslag van het xinyukant van provinciechangshu, uitbreiden het verkoopkanaal.

        In 2009, bewoog de fabriek zich aan shijistad, panyudistrict, guangzhou, en veranderde zijn naam in Guangzhou-qiansili textielco., Ltd.

        In 2010, de binnenlandse onderneming van de verkoopafdeling, het team van de opstellingsverkoop.

        In 2011, werd de productiebasis van de Noordzee vastgelegd. In hetzelfde jaar, opende het bedrijf de integriteit van alibaba en internationale postverrichting en ging het e-commercegebied in.

        In 2013, nam het verkoopteam aan de eerste honderd ligaoorlogen deel van ali netwerkkamer van koophandel en werd getest door het team.

        In 2014, Cheerslife-heeft de Groep dichter afzetcentrum in ZhongDa, wordt aan de markt en breidt het verkoopaandeel uit.

        Maart 2015 nam aan de tentoonstelling van Pakistan deel en ging naar het buitenland.

        Word een lid van de Kamer van Koophandel van het panyunetwerk

        Als opleidingsbasis van „Nationaal Project 211“ vestigt het Universitaire Instituut van Jiangnan van textiel en kleding, gezamenlijk ontwikkelingscentrum met jiangnan universiteit en werd een stagebasis van de Polytechnische Universiteit van de Vrouwen van Guangdong. De Cheerslifegroep levert grote bijdrage tot opleidingstalenten voor de maatschappij.

        Maart 2016 nam aan de bloem van Pakistan en de toebehorententoonstelling deel.

        April-de opknapbeurtfabriek, bureau, slaapzaal, fris wordt omhoog.

        Vestigde het internationale verkoopteam in Juni.

        In November, namen wij aan de honderd oranje concurrentie deel en kregen goede rangen.

        Maart 2017, woont de van het dhakakledingstuk van Bangladesh de toebehorententoonstelling bij.

        In April, nam aan de tentoonstelling van de het kledingstukstof van Vietnam deel.

        In Augustus, woon tentoonstellingen in Bangladesh en Kambodja bij.

 

Houd gaand ......

Dienst

Kwaliteitssysteem:


Cheerslife respecteert altijd het concept dat nooit de toekomst voor aanwinst op korte termijn verkoopt en een zeer strikte kwaliteitscontrole opbouwt

het systeem, alle producten gaat de internationale test zoals certificatie okeo-TEX over.

Wij hebben rijke ervaring in de behandeling van orden voor zware kopers met een professioneel proces.

- Het stabiele grondstof kopen

- Het gunstige beheer van de ordenopvolgende

- Prijzenswaardige productietijd & verzendingscontrole

- Traceable kwaliteitsevaluatie

- Flexibele betalingstermijnen

- De opmerkelijke naverkoopdienst

 

 

Kwaliteitsborging:


Cheerslife heeft de producten van uitstekende kwaliteit, de perfecte dienst, nauwkeurige levering, het bedrijf al personeel door zorgvuldige studie, om en OKEO uit te voeren - TEX-normen, normen van kwaliteitsbewaking uit te voeren, de productkwaliteit als stichting van het bedrijf, aan voortdurende verbetering en tegelijkertijd, meer dan door de kwaliteit van de de producten en winst van de kwaliteitsdienst het vertrouwen van klanten, als fundamenteel bedrijf. Om die het kwaliteitsbeleid en uitgevoerd door allerlei personeel in het bedrijf wordt begrepen te maken. Zo wordt ons personeel professioneel opgeleid, in termen van kwaliteit, kunt u zich niet ongerust maken over.

 

 

 

Materiaal en Technologie:


Elk deel van het materiaal zal strikte geïnspecteerd, zijn om de kwaliteit vóór pakket, en een minimum van storingspercentage ervoor te zorgen. Volg de richtlijnen „volledig de de investering en efficiency van de gebruiker beschermen, voldoe volledig aan de behoefte van klant en verminder hun last.“

 

 

 

De Onderzoeken van de klantentevredenheid:


Ons bedrijf zal tevredenheidsonderzoeken volgens klant terugkoppelt organiseren. Tijdens dit onderzoek, kan de klant om het even welk kwaliteitsprobleem voorstellen en de adviezen, het bedrijf zullen bescheiden worden geluisterd, verslagonderzoek behandelen en maken aan klantenprobleem dan zullen opgelost worden zorgvuldig voor klanten.

 

 

 

De naverkoopdienst:


De naverkoopafdeling zal in aanraking met de klant in de eerste keer, effectief met klanten over de problemen communiceren zijn. Voor kwaliteitsprobleem, zal het naverkoopteam door telefoon of netwerk verre manieren op tijd oplossen. Voor ordeprobleem, zal het naverkoopteam zo spoedig mogelijk de informatie controleren en zal u een bevredigende oplossing geven.

Allen zijn hierboven aan doel voor de tevredenheid van klanten

 

 

 

 

 

 

Ons Team

        Alle personeel van Cheerslife-Groep is goed - het opgeleide en professionele werken geweest. Wij hebben goede teams om uw massa onder goede conditionl te verzekeren, zijn zij

        1.Well ervaren verkoopteam

        2.Design team

        3.Technical team

        4.Quality controleteam

        5. de naverkoopdienst deam
        Teams van de Cheerslife verlenen de uitstekende verkoop de professionele dienst van de hoogste graad die alle aspecten van kantontwerp, productie, kwaliteit, verkoop en vervoer behandelen aan klanten rond de wereld.

        De Cheerslifegroep zal blijven eerst aanhangend het beleid van „Kwaliteit, de Dienst eerst en Gunstige Prijs, Win-Win wijze, Gezamenlijke Ontwikkeling,“ en het beheersdoel van „de bouwmerk, hoogstaand en hoog-efficiënt“ om betere en rooskleurigere toekomstig te krijgen elkaar.

China Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Successful Case

    Cheerslifegroep, concentraat op kantgebied meer dan 15 die jaar, met eigen ontwerp, productie en verkoop wordt gevestigd. De Cheerslifereserveonderdelen geen inspanningen in ontwikkeling en materiaal, en introduceren de hoge eindfaciliteit van Japan en Zwitsers, poog het belangrijke merk van het hoge gebied van het eindkant te zijn, moet een opdracht aan „Alle inspanningen het leven aantrekkelijker maken.“

 

    Cheerslife respecteert altijd het concept dat de klantenprioriteit, kwaliteit eerst, onophoudelijk zijn de dienstsysteem, en opstellings strikter systeem voor de kwaliteitscontrole verbetert. En dit kreeg de goede reputatie van klanten.

 

De foto van de klantensamenwerking:

China Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

    CheersLife Group Ltd internationale tentoonstellingen vaak heeft uitgevoerd om de stoffen van uitstekende kwaliteit aan fabrikanten zoals belangrijke internationale kledingstukken te verstrekken zodat meer mensen de product van kwaliteit en de dienst van uitstekende kwaliteit kunnen genieten.

China Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

2017 de Tentoonstelling van Vietnam

China Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

Sri Lanka-Tentoonstelling 2018

China Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

De Tentoonstelling van Bangladesh, September 2018

China Guangzhou Qiansili Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

Sri Lanka-de Tentoonstelling van La in Maart 2019

Dank u en heet in onderzoek welkom.