Contacteer ons
Zheng

Telefoonnummer : 86-13632120567

WhatsApp : +8613632120567

lopende band

        CheersLife Group Ltd, opbrengst en de uitvoerkant 15 jaar.

- Gevestigd in Shoutou-Stad

- 53 werknemers in workshop en 5300 vierkante meters

- 13 Saurer-machines van Zwitserse opstelling voor borduurwerkkant

 

        CheersLife heeft rijke ervaring in de behandeling van orden voor zware kopers met professioneel proces.

- Het stabiele grondstof kopen

- Het gunstige beheer van de ordenopvolgende

- Prijzenswaardige productietijd & verzendingscontrole

- Traceable strikte kwaliteitsevaluatie (volgens OEKO-Tex 100 & Bureau Veritas)

- Flexibele betalingstermijnen

- De opmerkelijke naverkoopdienst

OEM / ODM

        Cheerslife heeft de OEM & ODM superieure oplossingen van de kantfabrikant sinds 2004 geleverd. Wij streven ernaar om uw verwachtingen voor kwaliteit, leverings en klantenservicesteun te overschrijden. Kiezend ons als hun betrouwbare leverancier voor kant, zullen uw klanten van een hoogte genieten - kwaliteit die van de dienst en de redelijke prijzen, bedrijven zoals H&M, Lindex en FILA de leiden denkt ook zo.

 

        Zowel hebben het hoofdkantoor van Guangzhou als Shantou-het bureau ontwerpafdeling. De ontwerpers hebben stevig hun vingers op impuls van de recentste tendensen en de ontwikkelingen in de industrie. Buiten over plaatsontwerpers, raadpleegt Cheerslife ook freelancers over de wereld, die in aantal ontwerpen niet alleen maar ook in stijl verbreedt. Meer dan 800 nieuwe patronen worden jaarlijks gelanceerd door Cheerslife. Om de wereldmarkt tevreden te stellen, heeft Cheerslife inzameling die volledige waaier van patronen van klassieke stijl behandelen met moderne invloeden, aan de recentste de snijkanttendensen en technologieën.

R & D

Onafhankelijk Ontwikkeld Ontwerp 


        Cheerslife benadrukt bij verwezenlijking en de innovatie. Het bedrijf lanceert rond 800 onafhankelijke ontwikkelde patronen elk jaar. Vandaar, is elk patroon activa. Bovendien met uitgebreide onderzoek en ontwikkeling, leidt Cheerslife tot de tendensen van morgen, kleuren en echt innovatief kant van alle breedten en types. De eindeloze creativiteit neemt overvloedige stijlen op zal voldoen aan diverse vereisten.