De gekleurde Bloemen Geborduurde Stof van Tulle met Polyester op Nylon Netwerkcomponent

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QA10953
Min. bestelaantal: 200 yards
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 Yards per Maand
Contact nu

 

Van het de Polyester Nylon Geborduurde Ontwerp van de bloemboom Multi Gekleurde het Kantstof

 

 

De multi Gekleurde Toepassing van de Kantstof:

 

De multi gekleurde kantstof het meest basis is het rassenbarrièreborduurwerk, is het gebruik van multi gekleurde kantstof zeer uitgebreid, bijna omvattend de volledige textielindustrie, kan alle textiel aan enkele mooie kantelementen worden toegevoegd, is de kantstof zeer dun, zelfs als er multi-layer ontwerp niet zwaar zal voelen is, en dun een vers gevoel van elegant zal geven, en het ontwerp van de kantstof niet alleen tot een zoete betekenis kan leiden, kunt u ook zeer sexy, uniek en divers worden, wijd wordt gebruikt in de kleding van vrouwen, met persoonlijke kleding is zoeter en sexy, gebruikt als gordijnen kan in de woonkamer, slaapkamer worden geïnstalleerd, enz. Glans toevoegen, maar ook kan als beddegoeddecoratie worden gebruikt.

 

 

Het multi Gekleurde Voordeel van de Kantstof:

 

1. Fijn patroon en heldere glanskleur, om op het decoratieve effect te wijzen.
2. Driedimensionele betekenis van sterk, duidelijk laageffect.
3. Zowel uitvoerbaarheid en gemakkelijk te wassen.
4. Maakte de stof heeft hoge kleurensnelheid.
5. Rijg stof dik en mollig, met een zachte gevoel en een textuur, goede elasticiteit, hoge hygroscopiciteit, met hoge weerstand en geen kwaad aan menselijk lichaam.
6. Goede draperende bezit, anti-rimpel en gemakkelijk-zorgeigenschappen.
7. Lichte en transparante textuur, die een elegante en geheimzinnige artistieke ervaring geven.
8. Het licht en geen druk, dimensionale comfortabele stabiliteit, om te dragen, de kleurenstijl zijn ook zeer divers, kunnen verschillend visueel en sensorisch plezier geven.

 

 

De multi Gekleurde Specificaties van de Kantstof:

 

Productartikel QA10953
Materiaal polyester op nylon netwerk
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 200Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 


Het multi Gekleurde Werkende Principe van de Kantstof:

 

De meeste moderne borduurwerkmachines zijn computergestuurd en specifiek gebouwd voor borduurwerk. De industriële en commerciële borduurwerkmachines en de machines van het combinatie naaien-borduurwerk hebben een hooping of ontwerpend systeem dat het ontworpen gebied van stof onder de naaiende naald strak houdt en het automatisch beweegt om een ontwerp van een voorgeprogrammeerd digitaal borduurwerkpatroon tot stand te brengen.
Afhankelijk van zijn mogelijkheden, zal de machine variërend graden van gebruikersinput vereisen om borduurwerkontwerpen te lezen en te naaien. De naaien-borduurwerkmachines hebben over het algemeen slechts één naald en vereisen de gebruiker om draadkleuren tijdens het borduurwerkproces te veranderen. Worden de multi-naald industriële machines over het algemeen ingepast voorafgaand aan het runnen van het ontwerp en vereisen niet re-inpast. Deze machines vereisen de gebruiker om de correcte opeenvolging van de kleurenverandering vóór het beginnen in te voeren te borduren. Wat kunnen kleuren automatisch in orde maken en veranderen.


Een multi-naaldmachine kan uit veelvoudige naaiende hoofden bestaan, elk waarvan hetzelfde ontwerp op een afzonderlijk kledingstuk kan gelijktijdig naaien. Zulk een machine zou kunnen 20 of meer hoofden, elk hebben die uit 15 of meer naalden bestaan. Een hoofd kan gewoonlijk vele speciale stoffengevolgen, met inbegrip van het borduurwerk van de satijnsteek, het borduurwerk van de kettingssteek, lovertjes veroorzaken, applique, en cutwork.

 

 

Onze diensten:

 

Met de ervaring van 13 jaar in textielgebied, met vooruitgangsmateriaal, strikte kwaliteitscontrole, eminente productie en beheersteam. Om het even welke grootte, materialen, kleur, ontwerp is beschikbaar. Wij hebben een professioneel beheersteam om de en kostenkwaliteitsbeheersing te controleren, zullen controleren elke die eenheid stuk voor stuk op een nul-tekort inspectiemodel wordt gebaseerd en alle grondstoffen worden geïnspecteerd alvorens zij in productie worden gezet, om onze producten ervoor te zorgen beantwoorden aan norm. de welwillendheid wordt geleverd op tijd en verleent de warme en vriendschappelijke dienst en de naverkoopdienst. (Werk de het verschepen informatie bij zodra possilbe, de productenlevering op tijd verzeker en de documenten zullen correct en onmiddellijk) worden verzonden

 

 

De gekleurde Bloemen Geborduurde Stof van Tulle met Polyester op Nylon Netwerkcomponent

van het de polyester is de nylon geborduurde ontwerp van de bloemboom multi gekleurde het kantstof populaire over de hele wereld meer dan 30 landen

De gekleurde Bloemen Geborduurde Stof van Tulle met Polyester op Nylon Netwerkcomponent

van het de polyester nylon geborduurde ontwerp van de bloemboom multi gekleurde het kantstof gekozen natuurlijke, pollution-free, hoogstaande materialen

De gekleurde Bloemen Geborduurde Stof van Tulle met Polyester op Nylon Netwerkcomponent

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567