Zwarte Bloemenborduurwerkalencon Kantstof met Parels, het Kantstof van het Ivoorhuwelijk

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Modelnummer: QA11091
Min. bestelaantal: 30yds
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 5yds/bag
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000/yds/month
Contact nu

130cm Alencon Kantstof in Ivoor/Zwarte, Geparelde Kantstof, de Stof van het Koordkant, de Bloemenstof van het Borduurwerkkant

Specificaties:

 

Productartikel QA11091
Materiaal polyester op nylon netwerk met bloem en parel
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 30Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

Toepassing:

 

Guangzhou lacewith parels en ab-Lovertjes
Kleur: Zwarte wintertaling,
Perfectioneer voor een huwelijkstoga of om het even welke uitstekende textiel of stofferingsprojecten.

Meting (ong.): 53.1“ in breedte (135 cm)
Verkocht door de Yard

 Voordeel:

 

1. De toepassing van borduurwerk in het ontwerp van de kledingsstijl, is de eenheid van schoonheid en nut. Kan niet alleen de esthetische vorm van kleding verbeteren, maar ook kan de praktische functie van kleding verhogen.

2. Volgens het thema van kleding, ontwerp een mooi patroon, omhoog door de slimme combinatie van schroef in kostuum, met materialen van verschillende vormen en heldere glanskleur, om op het decoratieve effect te wijzen.

3. Tonend een heldere parel, ontruimt de driedimensionele betekenis van sterk, laageffect.

4. Met geparelde borduurwerkambacht in de huwelijkskleding, maakt het kledingsontwerp om te versieren, kleding aan opbrengs elegante, schitterende visuele gevolgen.

5. De geparelde die borduurwerkambacht in de pluche breiende kleding wordt gebruikt, niet alleen vernietigt niet de telescopische elastische wol geweven producten zelf, maar ook zal het effect van het glanzende en pluche zachte contrast veroorzaken.

6. Zowel is de uitvoerbaarheid en gemakkelijk te wassen, de geparelde grondstoffen van het borduurwerkproces niet meer beperkte, overvloedige grondstoffen, die schroef op techniek, en rijker decoratieontwerp verhogen.

 

 

Het toepassen van het Principe van 130cm Alencon Kantstof in Ivoor/Zwarte, Geparelde Kantstof, de Stof van het Koordkant, de Bloemenstof van het Borduurwerkkant:

 

De lay-out van borduurwerk in manierontwerp redelijk moeten zou zijn. Om het algemene ontwerp te hebben, welk soort kledingsstijl, geschikt voor borduurwerkpatronen, de keus van borduurwerktechnieken, materialen, kleur etc. met de echo van de kledingsvorm elkaar, coördineerde, verenigd, harmonisch en perfect. Borduurwerkpatroon om met de stijl van kleding verenigbaar te zijn. Geborduurd materiaal om kledingsstoffen aan te passen. Het borduurwerk van verschillende materialen, de vereisten van de borduurwerktechniek is wordt gemaakt verschillend, zullen de verschillende technieken verschillende morfologische veranderingen die veroorzaken. De kledingsstof in diverse vormen, verschillende stijlen, afhankelijk van de zachte stof, stijf, drapeert, dikte, gewicht en andere kenmerken, borduurwerk materiële selectie en de kledingsstof aanpassing. De borduurwerkmaterialen in kledingstuk modellering zouden de rijke modellering moeten spelen, op de schoonheid, de unieke rol wijzen. Borduurwerkkleur aan principes. Borduurwerk op kleding wordt toegepast, de basiskennis van borduurwerkkleur en kleuren passende methode, vaardigheid van dezelfde kleur nauwkeurig te begrijpen, gelijkaardige kleur, contrastkleur, bijkomende kleur die. Houd de kleren met harmonie, wijs op eenvoudig maar niet saai, divers en verenigd de passende regels. Het borduurwerk op kleding in de kleur om de rijken, simpele functies te benadrukken en gediversifieerd.

 

 

Onze diensten voor 130cm Alencon rijgen Stof in Ivoor/Zwarte, Geparelde Kantstof, de Stof van het Koordkant, de Bloemenstof van het Borduurwerkkant:

 

Wij hebben een professioneel beheersteam om de en kostenkwaliteitsbeheersing te controleren, zullen controleren elke die eenheid stuk voor stuk op een nul-tekort inspectiemodel wordt gebaseerd en alle grondstoffen worden geïnspecteerd alvorens zij in productie worden gezet, om onze producten ervoor te zorgen beantwoorden aan norm. de welwillendheid wordt geleverd op tijd en verleent de warme en vriendschappelijke dienst en de naverkoopdienst. (Werk de het verschepen informatie bij zodra possilbe, de productenlevering op tijd verzeker en de documenten zullen correct en onmiddellijk) worden verzonden

 

 

Zwarte Bloemenborduurwerkalencon Kantstof met Parels, het Kantstof van het IvoorhuwelijkZwarte Bloemenborduurwerkalencon Kantstof met Parels, het Kantstof van het IvoorhuwelijkZwarte Bloemenborduurwerkalencon Kantstof met Parels, het Kantstof van het IvoorhuwelijkZwarte Bloemenborduurwerkalencon Kantstof met Parels, het Kantstof van het Ivoorhuwelijk

130cm Alencon de Kantstof in Ivoor/de Zwarte, Geparelde Kantstof, de Stof van het Koordkant, de Bloemenstof van het Borduurwerkkant zijn populaire over de hele wereld meer dan 30 landen

 

130cm Alencon Kantstof in Ivoor/Zwarte, Geparelde Kantstof, de Stof van het Koordkant, de Bloemen gekozen natuurlijke, pollution-free, hoogstaande materialen van het Borduurwerkkant Stof

Contactgegevens
Crystal

WhatsApp : +8613632120567