Het mooie Zilver borduurde Zware Geparelde Kantstof, Geparelde Netto Stof 130cm Breedte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Modelnummer: QA11099
Min. bestelaantal: 30yds
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 5yards/bag
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000/yard/month
Contact nu

130cm borduurde het Mooie Zilver & zwaar Geparelde die Kantstof door de Yard wordt verkocht 

Specificaties:

 

Productartikel QA11099
Materiaal polyester op nylon netwerk met bloem en parel
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 30Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

130cm borduurde het Mooie Zilver & zwaar Geparelde die Kantstof door de Yard wordt verkocht

 

Toepassing:

 

Een schitterend geborduurd kant met zware kralenversiering en lovertjes. Perfectioneer voor bruids toga's, die toga's, bovenkanten, en zo veel meer gelijk maken.
 

  • Ambachttype: Het naaien
  • Primaire kleur: Zilver

 

 

130cm borduurde het Mooie Zilver & zwaar Geparelde die Kantstof door de Yard wordt verkocht

 

Voordeel:

 

1. De toepassing van borduurwerk in het ontwerp van de kledingsstijl, is de eenheid van schoonheid en nut. Kan niet alleen de esthetische vorm van kleding verbeteren, maar ook kan de praktische functie van kleding verhogen.

2. Volgens het thema van kleding, ontwerp een mooi patroon, omhoog door de slimme combinatie van schroef in kostuum, met materialen van verschillende vormen en heldere glanskleur, om op het decoratieve effect te wijzen.

3. Tonend een heldere parel, ontruimt de driedimensionele betekenis van sterk, laageffect.

4. Met geparelde borduurwerkambacht in de huwelijkskleding, maakt het kledingsontwerp om te versieren, kleding aan opbrengs elegante, schitterende visuele gevolgen.

5. De geparelde die borduurwerkambacht in de pluche breiende kleding wordt gebruikt, niet alleen vernietigt niet de telescopische elastische wol geweven producten zelf, maar ook zal het effect van het glanzende en pluche zachte contrast veroorzaken.

6. Zowel is de uitvoerbaarheid en gemakkelijk te wassen, de geparelde grondstoffen van het borduurwerkproces niet meer beperkte, overvloedige grondstoffen, die schroef op techniek, en rijker decoratieontwerp verhogen.

 

 

Het toepassen van het Principe van 130cm Mooi Geborduurd Zilver & parelde zwaar Kantstof door de Yard wordt verkocht:

 

De lay-out van borduurwerk in manierontwerp redelijk moeten zou zijn. Om het algemene ontwerp te hebben, welk soort kledingsstijl, geschikt voor borduurwerkpatronen, de keus van borduurwerktechnieken, materialen, kleur etc. met de echo van de kledingsvorm elkaar, coördineerde, verenigd, harmonisch en perfect. Borduurwerkpatroon om met de stijl van kleding verenigbaar te zijn. Geborduurd materiaal om kledingsstoffen aan te passen. Het borduurwerk van verschillende materialen, de vereisten van de borduurwerktechniek is wordt gemaakt verschillend, zullen de verschillende technieken verschillende morfologische veranderingen die veroorzaken. De kledingsstof in diverse vormen, verschillende stijlen, afhankelijk van de zachte stof, stijf, drapeert, dikte, gewicht en andere kenmerken, borduurwerk materiële selectie en de kledingsstof aanpassing. De borduurwerkmaterialen in kledingstuk modellering zouden de rijke modellering moeten spelen, op de schoonheid, de unieke rol wijzen. Borduurwerkkleur aan principes. Borduurwerk op kleding wordt toegepast, de basiskennis van borduurwerkkleur en kleuren passende methode, vaardigheid van dezelfde kleur nauwkeurig te begrijpen, gelijkaardige kleur, contrastkleur, bijkomende kleur die. Houd de kleren met harmonie, wijs op eenvoudig maar niet saai, divers en verenigd de passende regels. Het borduurwerk op kleding in de kleur om de rijken, simpele functies te benadrukken en gediversifieerd.

 

 

Onze diensten voor 130cm Mooi Zilver borduurden & zwaar Geparelde die Kantstof door de Yard wordt verkocht:

 

Wij hebben een professioneel beheersteam om de en kostenkwaliteitsbeheersing te controleren, zullen controleren elke die eenheid stuk voor stuk op een nul-tekort inspectiemodel wordt gebaseerd en alle grondstoffen worden geïnspecteerd alvorens zij in productie worden gezet, om onze producten ervoor te zorgen beantwoorden aan norm. de welwillendheid wordt geleverd op tijd en verleent de warme en vriendschappelijke dienst en de naverkoopdienst. (Werk de het verschepen informatie bij zodra possilbe, de productenlevering op tijd verzeker en de documenten zullen correct en onmiddellijk) worden verzonden

 

 

Het mooie Zilver borduurde Zware Geparelde Kantstof, Geparelde Netto Stof 130cm BreedteHet mooie Zilver borduurde Zware Geparelde Kantstof, Geparelde Netto Stof 130cm BreedteHet mooie Zilver borduurde Zware Geparelde Kantstof, Geparelde Netto Stof 130cm BreedteHet mooie Zilver borduurde Zware Geparelde Kantstof, Geparelde Netto Stof 130cm Breedte

130cm borduurde het Mooie Zilver & is de zwaar Geparelde die Kantstof door de Yard wordt verkocht populaire over de hele wereld meer dan 30 landen

 

130cm borduurde het Mooie Zilver & zwaar Geparelde die Kantstof door de Yard gekozen natuurlijke, pollution-free, hoogstaande materialen wordt verkocht

Contactgegevens
Crystal

WhatsApp : +8613632120567