Multi Gekleurde Kantstof met Geborduurde Bloemen, Zware Geborduurde Kantdoek

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QA10929
Min. bestelaantal: 60yds
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 15yds/bag
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
kleur: Veelkleurig MOQ: 60yds
primaire kleur: Black Secundaire kleur: rood, blauw, roze
Breedte: 52 duim Samenstelling: 100% Polyester
Hoog licht:

embroidered net lace fabric

,

embroidered lace fabric by the yard

52 van de zwarte geborduurde het kantduim stof van Tulle, veelkleurige kantstof met geborduurd bloemen, zwaar geborduurd kant  

 

Specificaties:

 

Productartikel QA10929
Materiaal polyester 
Kleur Veelkleurig
Merknaam Cheerslife
MOQ 60Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

Details voor 52 van de zwarte geborduurde het kantduim stof van Tulle, veelkleurige kantstof met geborduurd bloemen, zwaar geborduurd kant

 

eigenschap: 

 

 De geborduurde stof van het netwerkkant verwijst om stof met borduurwerk, borduurwerkstoffen te hebben, is dit soort stoffenverschijning zeer mooi en distinctief, en populair met heel wat die vrienden, nu op de markt van kantstof gewoonlijk als vulstoffen in de kleding, wegens knop wordt gebruikt heeft de zijdestof een uniek patroon en hol uit, plaats vaak op de andere stof, niet alleen voor kleren voeg vele kleuren, stijlen toe en kan het excelsior dure gevoel tonen en de geheimzinnige unieke trekken, nu aangezien de frequentie van het belangrijkste ingrediënt ook geleidelijk aan stijging is, ook worden een soort ambacht.

 

Twee de stof van het borduurwerkkant, netwerkdoek kan in allerlei kledingsstijlen worden gemaakt, wanneer gebruikt als hoofdingrediënt vaak wordt gebruikt in het kleine slepen of rechte de kledingsstijlen, kan het behandelen over andere stoffen op de uitstekende vorm van het wijfje wijzen, en gebruikt als het bijkomende kan maken ze op om het even welke stijl van kleren toevoegen of het voedsel, heel wat versieringseffect, kan een soort manierschoonheid ook openbaren, stoffenprijs in een derde land, vooral Frankrijk rijgen, is belangrijkst gebruikt voor huwelijkskleding is de prijs is duur, maar de binnenlandse prijs van de kantstof is veel goedkoper.


Drie de stof van het borduurwerkkant, het gebruik van de netwerkdoek is zeer breed, kan bijna de volledige textielindustrie omvatten, kan zich alle textiel bij één of ander mooi element van kant aansluiten, is de kantstof zeer dun, zelfs met het ontwerp van multilayer ook niet dik zal voelen, dun en meer kunnen een persoon het gevoel van een soort zuiver en vers geven en natuurlijk en ongebreideld, en het ontwerp van de kantstof kan niet alleen tot een prettig gevoel leiden, kan ook zeer sexy, uniek worden en diversiteit, en gebruikt als gordijn kan in de woonkamer, de slaapkamer en het ornament worden geïnstalleerd, maar ook kan als beddegoeddecoratie worden gebruikt.

 

 

De voordelen en de nadelen van 52 duim van zwart geborduurd Tulle rijgen stof, veelkleurige kantstof met geborduurd bloemen, zwaar geborduurd kant

De voordelen van netto doekborduurwerk rijgen stoffen: wegens de kwaliteit van een materiaal is onbelangrijk en verbinden volledig, geven een persoon een soort elegant en geheimzinnig kunstgevoel, wijd in vrouwen van allerlei kleding wordt toegepast, op de kledingskleding is gebruiken zoetere en sexy, sterke en mollige, elastische handvat, het dun van de kantstof en de zachte goede elasticiteit en zonder onderdrukkend gevoel, afmetingsstabiliteit, comfortabel dragen, kleur is ook zeer diverse stijl, kan mensen verschillend visueel en sensueel genoegen geven


De netto het kantstoffen van het doekborduurwerk nemen van nota: wegens knopzijde is de stof te dun, zodat gemakkelijk om, vooral in het dagelijkse leven worden beschadigd, zullen eerder op de haak aan het resulterende gat zijn, is de stoffen van de knopzijde zeer fijn en zacht, zo gemakkelijk om van ruwe zijde van cocons te winden, als de bal niet te gemakkelijk is te behandelen, wanneer de schoonmakende machine aan beschadigd kant gemakkelijk is, zodat de algemene aanbeveling met de hand waste.

 

Hoe te om de kwaliteit van 52 van de zwarte geborduurde het kantduim stof van Tulle te bepalen, veelkleurige kantstof met geborduurd bloemen, zwaar geborduurd kant:

 

De eerste moet van de hoge verschijning oordelen, - de de stoffenproducten van het kwaliteitskant, gewoonlijk het vakmanschap is gevoeliger, is de druk duidelijker, zou het bloem-type gelijk moeten worden in evenwicht gebracht.
De stof is comfortabel en de dichtheid en de kleur van al kant zouden eenvormig moeten zijn.

 

Ten tweede, ruikt de geur van geur, goede kwaliteitsproducten vers en natuurlijk, geen geur.
Als u het pakket opent, kunt u scherpe geuren, zoals zure, zure smaak, enz. ruiken, is het waarschijnlijk dat het formaldehyde of de zure alkaliteit in het product bovenmatig zijn, moet het beter niet kopen.
Momenteel, is de verplichte norm van textielph waarde over het algemeen 4.0-7.5.

 

Tot slot voelt het van de tastbare sensatie, de uitstekende kantstoffen, voelt de hand comfortabel en gevoelig, heeft de strakke graad, voelt zonder het ruwe, losse gevoel.
De zuivere katoenen producten kunnen door een paar gloeidraden worden ontdekt, en de geur van het branden van document is normaal.
Kan nog hand gebruiken om de as te wrijven, hebben geen te verklaren knoop is zuiver katoenen product, als een knoop hebben, de beschrijving bevat chemische vezel.

 

De kantoppervlakte van geringe kwaliteit is ongelijk, is de grootte te groot, is de kleur ongelijk en zeer gemakkelijk te vervormen.
Wanneer u kantstoffen kiest, moet u aandacht aan de bovengenoemde punten besteden. Koop geen goedkope en goedkope kantstoffen.

Geborduurde Kantstof

52 van de zwarte geborduurde het kantduim stof van Tulle, veelkleurige kantstof met geborduurd bloemen, zwaar geborduurd kant is populair voor rondom wereld

Geborduurde Kantstof

 

Contactgegevens
Crystal

WhatsApp : +8613632120567