De in water oplosbare Bloemen Witte Versiering van het Guipurekant, 7.5cm Lint van het Breedte het Vlakke Uitstekende Kant

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QH07056
Min. bestelaantal: gratis
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 300 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 2-3 weken
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 100000 yards per maand
Samenstelling: Melkzijde kleur: als klantenvereiste
Breedte: 7.5cm Monster: gratis
Fabriek: Fabrikant
Hoog licht:

chemical lace fabric

,

water soluble lace fabric

Wit Borduurwerk 7.5cm van het de Versieringsdiy Materiële Uitstekende kant van het Breedte in water oplosbare Kant van de versieringsvenetië Bloemen het Kantversiering

 

De in water oplosbare Technologie van de Kantversiering:

 

de in water oplosbare kant het voorbewerken technologie wordt gekenmerkt in dat warm water - badverwerking wordt goedgekeurd, de voorwaarden van het warme water - de technologie van de badverwerking wordt geplaatst zoals gevolgd: het kant wordt gezet in het warme water - bad wanneer de temperatuur van het warme water - bad is 95 gr.C. - 100 gr.C. en de badverhouding zijn 1: 30, hittebehoud worden uitgevoerd voor 20 min, en de was en het drogen worden uitgevoerd. Volgens het warme water - bad het voorbewerken de technologie, het bordurende document van de basisstof van het in water oplosbare kant kan snel en volledig worden opgelost, bestaat geen harder wit van het lijmblok of residu probleem, en een gekwalificeerd halffabrikaat wordt geleverd om het verven van verwerking op te volgen.

 

Specificaties:

Productnaam QH07056

Materiaal

Mils Zijde

Kleur

Als Klantenvereiste

Merknaam

Cheerslife

MOQ

Vrij

Levertijd

2-3 weken

Betalingstermijn

T/T

 

De in water oplosbare Toepassing van de Kantversiering:

 

De in water oplosbare kantstoffen zijn geschikt voor vrouwenkleding, rok, huistextiel, gordijn, vastzettende artikelen, kleding, ambacht, blouse, is het In water oplosbare kant van enz. één van het borduurwerkkant. Het verschil tussen twee is dat daar met of zonder bodem is. Het in water oplosbare kant zonder bodem het verven zal een bepaalde inkrimping zijn. Het in water oplosbare kant staat gemakkelijke aanpassing en uitbreiding door ontwerpers toe. Cheerslife Group Ltd. steun paste ontwerp aan en vervend de kleurendienst, voldoe aan al uw vereisten. De professionele ontwerpers voorzien u van de aardige ontwerpdiensten en suggesties.

 

 

Het in water oplosbare Voordeel van de Kantversiering:

 

de in water oplosbare kantversiering kan in een verscheidenheid van stijlen van kleren, als belangrijkst gebruikt materiaal worden gemaakt vaak gebruikt in de kleine staart of de rechte kledingsstijlen, die de andere stoffen behandelen om op het uitstekende lichaam van vrouwen te wijzen, en aangezien de Toebehoren aan om het even welke stijl van kleding of voedsel worden toegevoegd, een grote rol in de decoratie kunnen spelen, maar ook een manierschoonheid benadrukken.

 

De in water oplosbare kantstof is een stof met borduurwerk, is de verschijning van deze stof zeer mooi en uniek, en gehouden van door vele vrienden, nu op de markt in kant wordt de stof over het algemeen gebruikt als kledingstoebehoren die, omdat de kantstof een uniek patroon en hol heeft, vaak mozaïek in andere stoffen, niet alleen voor de kleren om heel wat kleurenstijl toe te voegen, maar ook niet compromitterende luxe moeten worden gebruikt te tonen en op de unieke kenmerken van geheimzinnig te wijzen, en nu aangezien de belangrijkste ingrediëntenfrequentie ook geleidelijk aan wordt verhoogd, ook een ambacht is geworden.

 

 

Onze diensten:

 

Wij zijn één van de belangrijkste fabrikant en de leverancier tot het verstrekken van fijnste kwaliteitskant aan betaalbare en echte prijzen. Er is een reusachtig aantal belangrijke kantfabrikanten en leveranciers daar om kwaliteitskant aan hun cliënten te verstrekken. Kies beste en koop uw kant aan lage prijzen. Aangeboden ons wordt geëist, bijzonder geadviseerd en door onze getaxeerde klanten gewaardeerd. Bekend voor zijn overweldigende kleur-combinatie en mooie patronen, wordt het kant ruim geëist in de klerenindustrie voor het maken van een opmerkelijke inzameling. Ons kant wordt gedraaid gebruikend de draden van uitstekende kwaliteit, garens, en geavanceerde het breien technologie onder de supervisie van onze deskundigen. Onze klanten kunnen het kant van ons in het gunstigste geval helpen prijs.

      

De in water oplosbare Bloemen Witte Versiering van het Guipurekant, 7.5cm Lint van het Breedte het Vlakke Uitstekende Kant 0De in water oplosbare Bloemen Witte Versiering van het Guipurekant, 7.5cm Lint van het Breedte het Vlakke Uitstekende Kant 1De in water oplosbare Bloemen Witte Versiering van het Guipurekant, 7.5cm Lint van het Breedte het Vlakke Uitstekende Kant 2

Wit Borduurwerk 7.5cm van het de Versieringsdiy Materiële Uitstekende kant van het Breedte in water oplosbare Kant van de versieringsvenetië Bloemen het Kantversiering is populaire over de hele wereld meer dan 300 landen. 

  

 

De in water oplosbare Bloemen Witte Versiering van het Guipurekant, 7.5cm Lint van het Breedte het Vlakke Uitstekende Kant 3De in water oplosbare Bloemen Witte Versiering van het Guipurekant, 7.5cm Lint van het Breedte het Vlakke Uitstekende Kant 4De in water oplosbare Bloemen Witte Versiering van het Guipurekant, 7.5cm Lint van het Breedte het Vlakke Uitstekende Kant 5

 

Wit Borduurwerk 7.5cm van het de Versieringsdiy Materiële Uitstekende kant van het Breedte de in water oplosbare Kant van de versieringsvenetië steun van de het Kantversiering Bloemen paste ontwerp aan en vervend de kleurendienst, voldoe aan al uw vereiste.

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567