51“ het Kantstof van het Breedte Bloemen Geborduurde Nylon Netwerk voor Gordijn/Kleding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QA12003
Min. bestelaantal: gratis
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 2-3 weken
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 100000 yards per maand
Contact nu

51“ van het het Kantgordijn van het Breedte de Bloemen Geborduurde Nylon Netwerk Stof

Specificaties:

Productnaam QA12003

Materiaal

Katoen en Nylon

Kleur

Als Klantenvereiste

Merknaam

Cheerslife

MOQ

Vrij

Levertijd

2-3 weken

Betalingstermijn

T/T

 

 

De nylon Presentatie van de Kantstof:

 

Het nylon is een generische benoeming voor een familie van synthetische die polymeren, op alifatische of semi-aromatische polyamiden wordt gebaseerd. Het nylon is een thermoplastisch zijdeachtig materiaal dat in vezels, films of vormen kan smelting- wordenverwerkt.

De nylon polymeren kunnen met een grote verscheidenheid van additieven worden gemengd om vele verschillende bezitsvariaties te bereiken. De nylon polymeren hebben significante commerciële toepassingen in stof en vezels, kledingsversterking, en in vormen gevonden.

Brandbaarheid - De nylon kleding neigt minder brandbaar te zijn dan katoen en rayon, maar de nylon vezels kunnen smelten en plakken om te villen. Het nylon is minder absorberend dan wol of katoen.

 

 

Het nylon Voordeel van de Kantstof:

 

1. Het nylon is duidelijk en kleurloos, of melkachtig, maar is gemakkelijk geverfte, superieure kleurechtheid.
2. Hoge hoogst veerkrachtige verlenging, (de nylon stoffen worden geplaatst), en uitstekende schuringsweerstand. Betere verweringseigenschappen, betere zonlichtweerstand.
3. Het nylon is gemakkelijk aan kleurstof, verdwijnt gemakkelijker langzaam; het heeft een hogere effectweerstand, een snellere vochtigheidsabsorptie, een grotere elasticiteit en een elastische terugwinning.
4. Hoge weerstand tegen insecten, paddestoelen, dieren, evenals vormen, schimmel, verrotting en vele chemische producten.
5. Smeltingen in plaats van het branden.
6. Goede specifieke sterkte.
7. Baande de weg voor gemakkelijk-zorgkledingstukken
8. Plooit en de vouwen kunnen bij hogere temperaturen worden geplaatst - Hoog smeltpunt (256 °C/492.8 °F)
9. Variatie van glans: het nylon heeft de capaciteit zeer glanzend, semilustrous of saai te zijn.
10. Duurzaamheid: zijn hoge hardnekkigheidsvezels worden gebruikt voor veiligheidsgordels, bandkoorden, ballistische doek en ander gebruik.

 

 

Inleiding van nylon mengsels


De zuivere nylon textiel zou ongemakkelijke toe te schrijven aan het gebrek van het nylon aan absorptievermogen kunnen zijn. De vochtigheid bleef weg binnen de stof dichtbij de huid in de hete of vochtige omstandigheden die in plaats daarvan „slecht“ zijn. De nylon stof kon ook jeukerig zijn, en neigde om zich soms als resultaat van statische elektrodielast vast te klampen en te vonken door wrijving wordt opgebouwd.

 

De oplossing aan problemen met zuivere nylon stof wordt gevonden was nylon met andere bestaande vezels of polymeren zoals katoen, polyester te mengen die, en spandex. Dit leidde tot de ontwikkeling van een brede serie van gemengde stoffen. De nieuwe nylon mengsels behielden de wenselijke eigenschappen van nylon (elasticiteit, duurzaamheid, te verven capaciteit) en hielden klerenprijzen laag en betaalbaar.

 

 

Onze diensten:

 

Wij hebben een professioneel beheersteam om de en kostenkwaliteitsbeheersing te controleren, zullen controleren elke die eenheid stuk voor stuk op een nul-tekort inspectiemodel wordt gebaseerd en alle grondstoffen worden geïnspecteerd alvorens zij in productie worden gezet, om onze producten ervoor te zorgen beantwoorden aan norm. de welwillendheid wordt geleverd op tijd en verleent de warme en vriendschappelijke dienst en de naverkoopdienst. (Werk de het verschepen informatie bij zodra possilbe, de productenlevering op tijd verzeker en de documenten zullen correct en onmiddellijk) worden verzonden

 

51“ van het het Kantgordijn van het Breedte is de Bloemen Geborduurde Nylon Netwerk Stof populaire over de hele wereld meer dan 30 landen

    

51“ het Kantstof van het Breedte Bloemen Geborduurde Nylon Netwerk voor Gordijn/Kleding

51“ van het het Kantgordijn van het Breedte de Bloemen Geborduurde Nylon Netwerk gekozen natuurlijke, pollution-free, hoogstaande materialen Stof

   51“ het Kantstof van het Breedte Bloemen Geborduurde Nylon Netwerk voor Gordijn/Kleding51“ het Kantstof van het Breedte Bloemen Geborduurde Nylon Netwerk voor Gordijn/Kleding

  

 

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567