Geborduurd 55 Kleur van de Duimperzik 3D nam Bloemen Kantstof met Parels en Lovertjes toe

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QA12004
Min. bestelaantal: 30 Yards
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 5 yards per Polyzak
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 Yards per Maand
Contact nu

 

 

55 Duim nam Stof van het de Bloemkant van de Perzikkleur 3D voor Huwelijkskleding toe

 

3D de Stoffenspecificatie van het Bloemkant:

 

Productartikel QA12004
Materiaal Polyester
Kleur Perzik
MOQ 30 Yards
Merknaam Cheerslife
Levertijd 1-2 weken
Betalingsvoorwaarden T/T, L/C, etc….

 

 

55 Duim nam Stof van het de Bloemkant van de Perzikkleur 3D voor Huwelijkskleding Onze diensten toe:

 

Wij zijn één van de populairste leveranciers van multi gekleurde kantstof, het geborduurde kant van Tulle en haken over de hele wereld kant in. De geborduurde kantfabrikant verstrekt kant in een verscheidenheid van mooie kleuren en ontwerpen. De multi gekleurde geborduurde kantstof bood aan cliënten in verschillende patronen, ontwerpen, en kleuren aan. Het wordt speciaal ontworpen aan onze waardevolle klanten. Wij zijn het merk hoogst voor goede kwaliteit wordt erkend en redelijke tarifering die. De eigenschappen betrokken bij dit multi gekleurde geborduurde kantstoffen zijn fabelachtig ontwerp, prachtige blik, en langdurig eindig. Ons team van ervaren beroeps zorgt ervoor dat het product vanaf vooraf bepaalde kwaliteitsnormen is en zo de cliënten op ons kunnen vertrouwen. De verschillende kleur stelt in de schaduw en de lengte is beschikbaar met ons voor ons geborduurd kant.

 

Om multi gekleurde kantstof te kopen, verkies gelieve de multi gekleurde kantfabriek, in de multi gekleurde kantfabriek welkom te heten om samenwerking waar te nemen en te leiden.

 

 

55 Duim nam Stof van het de Bloemkant van de Perzikkleur 3D voor de Toepassing van de Huwelijkskleding toe:

 

De multi gekleurde kantstof het meest basis is etc. het rassenbarrièreborduurwerk, het zwart-witte borduurwerk van de lijndraad, gouden borduurwerklijn, zilveren borduurwerklijn, de plooien van de borduurwerksteek. Gewoonlijk gekozen de kleur besed op de kaart van de pantonekleur. U kunt DIY kleuren en ontwerpen, hebben wij professionele ontwerpers om u optimale suggesties aan te bieden. De multi gekleurde kantstoffen zijn geschikt voor de decoratie van kledingstuktoebehoren, kleding, kleding, rok, de slijtage van kinderen, enz.

 

 

55 Duim nam Stof van het de Bloemkant van de Perzikkleur 3D voor het Voordeel van de Huwelijkskleding toe:

 

1. Het fijne patroon en de heldere glans kleuren, om op het decoratieve effect te wijzen.

2. Driedimensionele betekenis van sterk, duidelijk laageffect.

3. Zowel uitvoerbaarheid en gemakkelijk te wassen.

4. Maakte de stof heeft hoge kleurensnelheid.

5. Stof met goed handgevoel, hoge hygroscopiciteit, met hoge weerstand en geen kwaad aan menselijk lichaam.

6. Goede draperende bezit, anti-rimpel en gemakkelijk-zorgeigenschappen.

 

 

 

55 Duim nam Stof van het de Bloemkant van de Perzikkleur 3D voor het Werkende Principe van de Huwelijkskleding toe:

 

De meeste moderne borduurwerkmachines zijn computergestuurd en specifiek gebouwd voor geborduurd Tulle. De industriële en commerciële borduurwerkmachines en de machines van het combinatie naaien-borduurwerk hebben een hooping of ontwerpend systeem dat het ontworpen gebied van stof onder de naaiende naald strak houdt en het automatisch beweegt om een ontwerp van een voorgeprogrammeerd digitaal borduurwerkpatroon tot stand te brengen. Een hoofd kan gewoonlijk vele speciale stoffengevolgen, met inbegrip van het borduurwerk van de satijnsteek, het borduurwerk van de kettingssteek, lovertjes veroorzaken, applique, en cutwork.


Een multi-naaldmachine kan uit veelvoudige naaiende hoofden bestaan, elk waarvan hetzelfde ontwerp op een afzonderlijk kledingstuk kan gelijktijdig naaien. Zulk een machine zou kunnen 20 of meer hoofden, elk hebben die uit 15 of meer naalden bestaan. Worden de multi-naald industriële machines over het algemeen ingepast voorafgaand aan het runnen van het ontwerp en vereisen niet re-inpast. Deze machines vereisen de gebruiker om de correcte opeenvolging van de kleurenverandering vóór het beginnen in te voeren te borduren. Wat kunnen kleuren automatisch in orde maken en veranderen.

 

55 Duim nam Perzikkleur toe 3D Stof van het Bloemkant voor de Foto van de Huwelijkskleding toont:

 

Geborduurd 55 Kleur van de Duimperzik 3D nam Bloemen Kantstof met Parels en Lovertjes toeGeborduurd 55 Kleur van de Duimperzik 3D nam Bloemen Kantstof met Parels en Lovertjes toe

 

55 Duim nam Stof van het de Bloemkant van de Perzikkleur 3D voor Huwelijkskleding het Gebruiken toe

 

Contactgegevens
winnie

WhatsApp : +8613632120567