Uitstekende Gevoelig haakt Bloemenkantversiering 100% Katoen voor Bruidssluier/van de Baby Overhemd

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: cheerslfie
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QH04120
Min. bestelaantal: 3000 YARDS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 2 - 3 weken
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 10000 yards per week

Uitstekende Gevoelige In water oplosbare Manier Katoenen Kantversiering voor het overhemd van de Baby

 

Van de katoenen het Principe Kantversiering:

De meeste moderne borduurwerkmachines zijn computergestuurd en specifiek gebouwd voor borduurwerk. Een multi-naaldmachine kan uit veelvoudige naaiende hoofden bestaan, zou Zulk een machine kunnen 20 of meer hoofden, elk hebben die uit 15 of meer naalden bestaan. Elk hoofd waarvan hetzelfde ontwerp op een afzonderlijk kledingstuk kan gelijktijdig naaien. Worden de multi-naald industriële machines over het algemeen ingepast voorafgaand aan het runnen van het ontwerp en vereisen niet re-inpast. Deze machines vereisen de gebruiker om de correcte opeenvolging van de kleurenverandering vóór het beginnen in te voeren te borduren. Wat kunnen kleuren automatisch in orde maken en veranderen. Een hoofd kan gewoonlijk vele speciale stoffengevolgen, met inbegrip van het borduurwerk van de satijnsteek, het borduurwerk van de kettingssteek, lovertjes veroorzaken, applique, en cutwork.

Van de katoenen de Specificaties Kantversiering:

 

Productartikel QH0120
Materiaal 100% katoen
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 3000Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

Hoe te om Katoenen kant te identificeren en kwaliteits beste kant te kiezen:

 

Het katoen als thermoplast kan na de toepassing van hitte van vorm veranderen. Terwijl brandbaar bij hoge temperaturen, neigt het katoen om vanaf vlammen te krimpen en op ontsteking zelf-te doven. de katoenen vezels hebben hoge hardnekkigheid en e-Modulus evenals lage waterabsorptie en minimale inkrimping in vergelijking met andere industriële vezels.

Van de visie, is de textuur van in water oplosbaar kant gevoeliger, comfortabel handgevoel, is de naaldlijn dicht, kan een goed product van het polyesterkant worden opgeroepen.

 

Katoenen Kantvoordeel:

 

1. De katoenen stoffen zijn hoogst vlek-bestand-in feit, de enige klasse van kleurstoffen die kan worden gebruikt om de kleur van polyesterstof te veranderen is wat als verspreiden kleurstoffen gekend zijn.
2. 100%-katoenen die vezel wordt geweven om op de glans en de duurzaamheid van insect-afgeleide zijde te lijken.
3. Het katoen neigt een goedkope materil te zijn, omdat het uit kunstmatige eerder dan natuurlijke bronnen komt. Daarom worden zijn componenten niet onderworpen aan de uitersten van de aard, zoals droogte of onweren.
4. Het katoen is duurzaam, en het rekt zich uit, hard makend het aan scheur. Het krimpt niet gemakkelijk of vouwt.
5. Het materiaal neigt glanzend te zijn.
6. Het katoen materil is rekupereerbaar. Tijdens dit proces, wordt weinig water vereist, en de giftige gebruikte chemische producten worden gerecycleerd terug in het systeem. De re-vervaardigde stof heeft dezelfde kwaliteit zoals het originele materiaal.
7. De kleur van katoen verdwijnt niet snel in de zon langzaam. De stof is gemakkelijk aan kleurstof. Omdat het geen organisch stof is, is het bestand tegen schimmel. De polyester verzet zich ook tegen het krimpen, zodat goed houdt het zijn vorm. Velen, hoewel niet iedereen, van polyester typt zijn machinewasbaar.
8. De katoenen kantversiering komt in verscheidene variaties, breit het omvatten en jerseys. Sommige fabrikanten creëren polyestermateriaal dat op katoen lijkt.

 

Uitstekende Gevoelig haakt Bloemenkantversiering 100% Katoen voor Bruidssluier/van de Baby Overhemd

De uitstekende Gevoelige In water oplosbare Manier Katoenen Kantversiering voor het overhemd van de Baby is perfect voor baby

 

Uitstekende Gevoelig haakt Bloemenkantversiering 100% Katoen voor Bruidssluier/van de Baby Overhemd

De uitstekende Gevoelige In water oplosbare Manier Katoenen Kantversiering voor het overhemd van de Baby is vrije verontreiniging.

Contactgegevens
Alicia

WhatsApp : 8613632120567