De witte Kraag van Appliques van de Kantbloem met Katoenen In water oplosbaar Geborduurd Nylon

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QM10415
Min. bestelaantal: 1000 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 PCs/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 PCs per Maand

 

De bloemenkraag Applique van het Ontwerpkant met Katoenen In water oplosbaar Geborduurd Nylon

 

 

Onze diensten:

 

Onze methodes zijn veel geavanceerd. Wij gebruiken goede rang grondstoffen voor ation van ons volledig gamma. Onze producten zijn licht en betrouwbaar en kunnen gemakkelijk zonder enige problemen worden schoongemaakt. Koop van ons uw nodig keus van kleurenontwerp en lengte. De kantfabrikanten verstrekken goede kwaliteitsproducten aan ons en wij dienen het aan onze klanten aan echte prijzen. Wij nemen massief genoegen in binnen in het buitenland het voorstellen van dit type van kant en China. Wij zijn in het verstrekken van kwaliteitskant dat wordt gebruikt om de stijl en de schoonheid van diverse producten te verhogen.

 

 

Het Voordeel van Applique van de kantkraag:

 

1. Hef het sex-appeal van kleding op

2. Een andere vorm van kledingssupplement, het is niet monotoon

3. Het holle zich uit voelen sterk, koel en het verfrissen

4. Gemakkelijk om de blik en de kwaliteit aan te passen

5. Het kraagkant wordt vaak gebruikt voor halslijn, rug, borst, enz.

 

 

De Vervaardiging van Applique van de kantkraag:

 

Eerst, wordt de stof die de achtergrond en de stof zal zijn van het kraagkant gehecht in de het borduurwerkhoepel van de machine. Het programma wordt in werking gesteld en de machine maakt een losse rijgsteek meer dan beide lagen van stof. Daarna, houdt de machine voor een draadverandering, of andere voorgeprogrammeerde onderbreking op. De gebruiker snijdt dan de bovenmatige stof van het kraagkant van rond de rijgsteek weg. Na dit, gaat de machine op programma verder, automatisch naaiend de satijnsteken en om het even welke het decoratieve stikken over het kraagkant voor beste resultaten.

 

 

De Technologie van Applique van de kantkraag:

 

De meeste moderne borduurwerkmachines zijn computergestuurd en specifiek gebouwd voor borduurwerk. De industriële en commerciële borduurwerkmachines en de machines van het combinatie naaien-borduurwerk hebben een hooping of ontwerpend systeem dat het ontworpen gebied van stof onder de naaiende naald strak houdt en het automatisch beweegt om een ontwerp van een voorgeprogrammeerd digitaal borduurwerkpatroon tot stand te brengen. Afhankelijk van zijn mogelijkheden, zal de machine variërend graden van gebruikersinput vereisen om borduurwerkontwerpen te lezen en te naaien. Worden de multi-naald industriële machines over het algemeen ingepast voorafgaand aan het runnen van het ontwerp en vereisen niet re-inpast. Deze machines vereisen de gebruiker om de correcte opeenvolging van de kleurenverandering vóór het beginnen in te voeren te borduren. Wat kunnen kleuren automatisch in orde maken en veranderen. Een multi-naaldmachine kan uit veelvoudige naaiende hoofden bestaan, elk waarvan hetzelfde ontwerp op een afzonderlijk kledingstuk kan gelijktijdig naaien. Zulk een machine zou kunnen 20 of meer hoofden, elk hebben die uit 15 of meer naalden bestaan. Een hoofd kan gewoonlijk vele speciale stoffengevolgen, met inbegrip van het borduurwerk van de satijnsteek, het borduurwerk van de kettingssteek, lovertjes veroorzaken, applique, en cutwork.

 
 

Specificaties:

 

Productartikel QM10415
Merknaam Cheerslife
Kleur om het even welke kleur
Materiaal katoen, nylon
MOQ 1000 PCs
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

de bloemenkraag van het ontwerpkant applique met katoenen in water oplosbare nylon geborduurde gekozen natuurlijke, pollution-free, hoogstaande materialen

De witte Kraag van Appliques van de Kantbloem met Katoenen In water oplosbaar Geborduurd Nylon

de bloemenkraag van het ontwerpkant applique met katoenen in water oplosbaar geborduurd nylon is populaire over de hele wereld meer dan 30 landen

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : 8613632120567