Van Wit nam de Guipure Bloemen de Kraag Applique van de Kanthals met Katoen en Nylon Netwerk toe

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QM10416
Min. bestelaantal: 1000 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 PCs/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 PCs per Maand

 

Holle Bloemen nam het Gebruik van de Kraagapplique van het Ontwerpkant van Katoen en Nylon Netwerk toe

 

 

Onze diensten:

 

Wij zijn één van de populairste leveranciers van kantkraag applique, borduurwerkkant en haken over de hele wereld kant in. De geborduurde fabrikant van de kantkraag applique verstrekt kant in een verscheidenheid van mooie kleuren en ontwerpen. De geborduurde kantkraag applique bood aan cliënten in verschillende patronen, ontwerpen, en kleuren aan. Het wordt speciaal ontworpen aan onze waardevolle klanten. Wij zijn het merk hoogst voor goede kwaliteit wordt erkend en redelijke tarifering die. De eigenschappen betrokken bij deze geborduurde kantkraag appliques zijn fabelachtig ontwerp, prachtige blik, en langdurig eindig. Ons team van ervaren beroeps zorgt ervoor dat het product vanaf vooraf bepaalde kwaliteitsnormen is en zo de cliënten op ons kunnen vertrouwen. De verschillende kleur stelt in de schaduw en de lengte is beschikbaar met ons voor onze geborduurde kantkraag appliques.

 

Om kantkraag te kopen applique, verkies gelieve de fabriek van de kantkraag applique, in de fabriek van de kantkraag applique welkom te heten om samenwerking waar te nemen en te leiden.

 

 

Rijg de Vervaardiging van Kraagapplique:

 

Eerst, wordt de stof die de achtergrond en de stof zal zijn van het kraagkant gehecht in de het borduurwerkhoepel van de machine. Het programma wordt in werking gesteld en de machine maakt een losse rijgsteek meer dan beide lagen van stof. Daarna, houdt de machine voor een draadverandering, of andere voorgeprogrammeerde onderbreking op. De gebruiker snijdt dan de bovenmatige stof van het kraagkant van rond de rijgsteek weg. Na dit, gaat de machine op programma verder, automatisch naaiend de satijnsteken en om het even welke het decoratieve stikken over het kraagkant voor beste resultaten.

 

 

Het Voordeel van Applique van de kantkraag:

 

1. Hef het sex-appeal van kleding op

2. Een andere vorm van kledingssupplement, het is niet monotoon

3. Het holle zich uit voelen sterk, koel en het verfrissen

4. Gemakkelijk om de blik en de kwaliteit aan te passen

5. Het kraagkant wordt vaak gebruikt voor halslijn, rug, borst, enz.

 

 

De Technologie van Applique van de kantkraag:

 

De meeste moderne borduurwerkmachines zijn computergestuurd en specifiek gebouwd voor borduurwerk. De industriële en commerciële borduurwerkmachines en de machines van het combinatie naaien-borduurwerk hebben een hooping of ontwerpend systeem dat het ontworpen gebied van stof onder de naaiende naald strak houdt en het automatisch beweegt om een ontwerp van een voorgeprogrammeerd digitaal borduurwerkpatroon tot stand te brengen. Afhankelijk van zijn mogelijkheden, zal de machine variërend graden van gebruikersinput vereisen om borduurwerkontwerpen te lezen en te naaien. Worden de multi-naald industriële machines over het algemeen ingepast voorafgaand aan het runnen van het ontwerp en vereisen niet re-inpast. Deze machines vereisen de gebruiker om de correcte opeenvolging van de kleurenverandering vóór het beginnen in te voeren te borduren. Wat kunnen kleuren automatisch in orde maken en veranderen. Een multi-naaldmachine kan uit veelvoudige naaiende hoofden bestaan, elk waarvan hetzelfde ontwerp op een afzonderlijk kledingstuk kan gelijktijdig naaien. Zulk een machine zou kunnen 20 of meer hoofden, elk hebben die uit 15 of meer naalden bestaan. Een hoofd kan gewoonlijk vele speciale stoffengevolgen, met inbegrip van het borduurwerk van de satijnsteek, het borduurwerk van de kettingssteek, lovertjes veroorzaken, applique, en cutwork.

 
 

Specificaties:

 

Productartikel QM10416
Merknaam Cheerslife
Kleur om het even welke kleur
Materiaal katoen, nylon
MOQ 1000 PCs
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

holle bloemen nam de kraag applique gebruik van het ontwerpkant van katoen en nylon netwerk gekozen natuurlijke, pollution-free, hoogstaande materialen toe

Van Wit nam de Guipure Bloemen de Kraag Applique van de Kanthals met Katoen en Nylon Netwerk toe

holle bloemen nam de kraag applique gebruik van het ontwerpkant van katoen toe en het nylon netwerk is populaire over de hele wereld meer dan 30 landen

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : 8613632120567