9CM het Lint van het de Roomkant van de Rekbloem, Versiering van het Huwelijks de Kleding Geborduurde Kant

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QB09025
Min. bestelaantal: gratis
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 300 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 2-3 weken
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 100000 yards per maand
Samenstelling: Katoen en Nylon kleur: als klantenvereiste
Breedte: 9cm Monster: gratis
Fabriek: Fabrikant
Hoog licht:

elastic lace ribbon

,

scalloped lace trim by the yard

9CM het Kant van de Katoenen van het Roomborduurwerk van het de Bloemkant Versieringsroom de Versiering van de het Huwelijkskleding

 

De nylon Presentatie van de Kantversiering:

 

Het nylon is een synthetische die stof van aardolieproducten wordt gemaakt. Het werd ontwikkeld in de jaren '30 aangezien een alternatief voor zijde, het snel aan burgerlijke consumenten niet beschikbaar werd. Het nylon wordt getaxeerd voor zijn lichtgewicht, ongelooflijke treksterkte, duurzaamheid, en weerstand tegen schade. Het neemt ook kleurstof gemakkelijk, ter beschikking stellend de stof in een brede serie van kleuren voor consumenten.

Vandaag, is het nylon over de hele wereld onder de vele polymeerproducten in gemeenschappelijk dagelijks gebruik. Het is de tweede - de meeste gebruikte vezel in de Verenigde Staten, aangezien het zo veelzijdig en vrij gemakkelijk is te maken. Als de meeste aardolieproducten, heeft het een zeer langzaam bederftarief.

 

Specificaties:

Productnaam QB09022

Materiaal

Katoen en Nylon

Kleur

Als Klantenvereiste

Merknaam

Cheerslife

MOQ

Vrij

Levertijd

2-3 weken

Betalingstermijn

T/T

 

 

Het nylon Voordeel van de Kantversiering:

Wanneer zelfs uit, dun uitgerekt, maken glad de vezels, en tot zij een punt bereiken waarop zij niet meer hebben geven, nog nog zeer sterk zijn. Nadat het nylon in een draadvorm wordt uitgedreven, daarom, wordt het getrokken of uitgerekt nadat het om, zelfs vezels koelt lang te maken. Vóór het trekken, heeft het materiaal een verwarde structuur, die uit in parallelle lijnen rechtmaakt.

De sterkte van nylon komt uit amidegroepen in zijn moleculaire ketting, die samen zeer goed plakken. Het heeft ook een zeer regelmatige die vorm, die passend het aan het creëren van stoffen maakt zich worden ontworpen om tot intense krachten te bevinden.

Het nylon is zeer gevoelig voor hitte en zou moeten worden gewassen en droog op koele montages. De stof kan ook gehangen droog zijn, en het droogt zeer snel. Het is een flexibele textiel, en dientengevolge, verschijnt het in een brede waaier van toepassingen, van kleding aan het beklimmen van materiaal. Afhankelijk van hoe het wordt verwerkt die, kan het nylon in de gossamer-like draden in kousen worden gebruikt of in dik tandenborstelvarkenshaar worden gevormd.

de synthetische die draad van nylon wordt gemaakt is sterker dan andere vezels, met name katoen. De duurzaamheid van draad is vooral belangrijk met hoge snelheids naaimachines die snel draad door materiaal met een naald trekken, die het kan verzwakken door de individuele gloeidraden te breken. Bovendien, is de nylon draad lichtgewicht, vlot en absorbeert geen vloeistof, die voor kledingstoepassingen vooral belangrijk is waar underarm de naden naar voren gebogen zijn aan het verzwakken wegens zweet.

 

 

Inleiding van nylon mengsels

 

Het nylon netwerk als basisdoek, nylon met andere bestaande vezels of polymeren zoals katoen, polyester, en spandex, een rijk patroon vormen, nylon netwerk die wordt niet meer monotoon. Dit leidde tot de ontwikkeling van een brede serie van gemengde stoffen. De nieuwe nylon mengsels behielden de wenselijke eigenschappen van nylon (elasticiteit, duurzaamheid, te verven capaciteit) en hielden klerenprijzen laag en betaalbaar.

 

 

Onze diensten:

 

Wij hebben een professioneel beheersteam om de en kostenkwaliteitsbeheersing te controleren, zullen controleren elke die eenheid stuk voor stuk op een nul-tekort inspectiemodel wordt gebaseerd en alle grondstoffen worden geïnspecteerd alvorens zij in productie worden gezet, om onze producten ervoor te zorgen beantwoorden aan norm. de welwillendheid wordt geleverd op tijd en verleent de warme en vriendschappelijke dienst en de naverkoopdienst. (Werk de het verschepen informatie bij zodra possilbe, de productenlevering op tijd verzeker en de documenten zullen correct en onmiddellijk) worden verzonden

 

  

9CM het Kant van de Katoenen van het Roomborduurwerk van het de Bloemkant Versieringsroom de Versiering van de het Huwelijkskleding is populaire over de hele wereld meer dan 30 landen.

9CM het Lint van het de Roomkant van de Rekbloem, Versiering van het Huwelijks de Kleding Geborduurde Kant 09CM het Lint van het de Roomkant van de Rekbloem, Versiering van het Huwelijks de Kleding Geborduurde Kant 1

    

      

9CM het Kant van de Katoenen van het Roomborduurwerk van het de Bloemkant Versieringsroom van de het Huwelijkskleding de gekozen natuurlijke, pollution-free, hoogstaande materialen Versiering.

 9CM het Lint van het de Roomkant van de Rekbloem, Versiering van het Huwelijks de Kleding Geborduurde Kant 29CM het Lint van het de Roomkant van de Rekbloem, Versiering van het Huwelijks de Kleding Geborduurde Kant 3

   

  

 

 
 

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567