Haak In water oplosbare Katoenen Kantversiering die voor Appreal de Indische Stijl van 3,5 cm Breedte scherpen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: cheerslife
Certificering: cheerslife
Modelnummer: QH03131
Min. bestelaantal: 3000 YARDS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 2 - 3 weken
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
Levering vermogen: 10000 yards per week
Contact nu

de Stijl Katoenen van 3,5 cm Breedte Indische In water oplosbare Katoenen Kantversiering voor Appreal

 

Van de katoenen het Materiaal Kantversiering:

De stoffen en de garens in traditioneel borduurwerk worden gebruikt dat variëren van plaats tot plaats. De wol, het linnen, en de zijde zijn in gebruik voor duizenden jaren voor zowel stof als garen geweest. Vandaag, wordt de borduurwerkdraad vervaardigd in katoen, rayon, en nieuwigheidsgarens evenals in traditionele wol, linnen, en zijde. Het lintborduurwerk gebruikt smal lint in zijde of zijde/organzamengsellint, om tot bloemenmotieven het meest meestal te leiden. De technieken van het oppervlakteborduurwerk zoals kettingssteek en het gaan liggen of het leggen-werk zijn het meest economisch van dure garens; het gaan liggen wordt over het algemeen gebruikt voor goldwork. De technieken van het canvaswerk, waarin de hopen van garen op de rug van het werk worden begraven, gebruiken meer materialen maar verstrekken een stevigere en wezenlijkere gebeëindigde textiel. In zowel het canvaswerk als oppervlakteborduurwerk kan een een borduurwerkhoepel of kader worden gebruikt om het materiaal uit te rekken en zelfs het stikken spanning te verzekeren die patroonvervorming verhindert. Het moderne canvaswerk neigt om symmetrische getelde stikkende patronen met ontwerpen te volgen die uit de herhaling van één of enkel een paar gelijkaardige steken in een verscheidenheid van tinten te voorschijn komen. In tegenstelling, maken gebruik vele vormen van oppervlakteborduurwerk van een brede waaier van het stikken van patronen in één enkel werkstuk.

 

Van de katoenen de Specificaties Kantversiering:

 

Productartikel QH03131
Materiaal 100% katoen
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 3000Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

FAQ:

 

1. Wat is uw voordeel?

Met de ervaring van 13 jaar in textielgebied, met vooruitgangsmateriaal, strikte kwaliteitscontrole, eminente productie en beheersteam. Om het even welke grootte, materialen, kleur, ontwerp is beschikbaar. Wij hebben een professioneel beheersteam om de en kostenkwaliteitsbeheersing te controleren, zullen controleren elke die eenheid stuk voor stuk op een nul-tekort inspectiemodel wordt gebaseerd en alle grondstoffen worden geïnspecteerd alvorens zij in productie worden gezet, om onze producten ervoor te zorgen beantwoorden aan norm. de welwillendheid wordt geleverd op tijd en verleent de warme en vriendschappelijke dienst en de naverkoopdienst. (Werk de het verschepen informatie bij zodra possilbe, de productenlevering op tijd verzeker en de documenten zullen correct en onmiddellijk) worden verzonden

 

2. Hoe lang is uw levertijd?

Over het algemeen is het 1-2 weken. Als de hoeveelheid meer dan 10000 yards, behoefte dienovereenkomstig vereiste bespreekt.

 

3. Verstrekt u steekproeven? Is betaalt het vrij of vracht?

Ja, konden wij de kantsteekproeven voor vrije last aanbieden maar betalen geen vracht.

 

4. Wat is uw betaling?

30% T/T voor de storting wanneer plaats een orde, 70% T/T vóór de verzending. L/C

 

5. Wat is uw kantmarkt?

De V.S., Japan, Frankrijk, het UK, Zuid-Azige enz.

 

 

 

Haak In water oplosbare Katoenen Kantversiering die voor Appreal de Indische Stijl van 3,5 cm Breedte scherpen

 

Haak In water oplosbare Katoenen Kantversiering die voor Appreal de Indische Stijl van 3,5 cm Breedte scherpen

 

Contactgegevens
Alicia

WhatsApp : +8613632120567