Guipure van het Katoenen In water oplosbare Antieke de Stijl Witte Kleur 2.6cm Kantlint Breedte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QB02071
Min. bestelaantal: 3000 YARDS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 2 - 3 weken
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 10000 yards per week
Contact nu

Witte Kleur 2.6cm van de Katoenen van de breedteguipure In water oplosbare het Kantversiering Kantversiering

 

Van de katoenen de Classificatie Kantversiering:

 

In vrij of oppervlakteborduurwerk, worden de ontwerpen toegepast ongeacht het weefsel van de onderliggende stof. De voorbeelden omvatten crewel en traditioneel Chinees en Japans borduurwerk.

De patronen van het tellen-draadborduurwerk worden gecreeerd door steken meer dan een vooraf bepaald aantal draden in de stichtingsstof te maken. Het tellen-draadborduurwerk wordt gemakkelijker gewerkt aan een stof van de gelijk-weefselstichting zoals borduurwerkcanvas, aidadoek, of speciaal geweven katoenen en linnenstoffen. De voorbeelden omvatten dwars-steek en één of andere vormen van blackworkborduurwerk.

Terwijl gelijkaardig aan getelde draad met betrekking tot techniek, in het canvaswerk of speldepunt, zijn de draden gestikt door een stoffennetwerk om een dicht patroon tot stand te brengen dat volledig de stichtingsstof behandelt. De voorbeelden van het canvaswerk omvatten bargello en het de wolwerk van Berlijn.

Het borduurwerk kan ook door de gelijkenis van verschijning worden geclassificeerd. In het getrokken draadwerk en cutwork, de stichtingsstof misvormd of opengewerkt is om gaten tot stand te brengen die dan met borduurwerk, vaak met draad in dezelfde kleur zoals de stichtingsstof worden opgesmukt. Wanneer gecreeerd met witte draad op wit linnen of katoen, wordt dit werk collectief bedoeld als whitework. Nochtans, whitework kan of worden geteld of vrij. Het Hardangerborduurwerk is een geteld borduurwerk en de ontwerpen zijn vaak geometrisch. Omgekeerd, anglaise de stijlen zoals Broderie zijn gelijkaardig aan vrij borduurwerk, met bloemen of abstracte ontwerpen die niet afhankelijk van het weefsel van de stof zijn.

 

 

Van de katoenen de Specificaties Kantversiering:

 

Productartikel QB02071
Materiaal 100% katoen
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 3000Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

Van de katoenen de Materialen Kantversiering:

De stoffen en de garens in traditioneel borduurwerk worden gebruikt dat variëren van plaats tot plaats. De wol, het linnen, en de zijde zijn in gebruik voor duizenden jaren voor zowel stof als garen geweest. Vandaag, wordt de borduurwerkdraad vervaardigd in katoen, rayon, en nieuwigheidsgarens evenals in traditionele wol, linnen, en zijde. Het lintborduurwerk gebruikt smal lint in zijde of zijde/organzamengsellint, om tot bloemenmotieven het meest meestal te leiden.

De technieken van het oppervlakteborduurwerk zoals kettingssteek en het gaan liggen of het leggen-werk zijn het meest economisch van dure garens; het gaan liggen wordt over het algemeen gebruikt voor goldwork. De technieken van het canvaswerk, waarin de hopen van garen op de rug van het werk worden begraven, gebruiken meer materialen maar verstrekken een stevigere en wezenlijkere gebeëindigde textiel.

In zowel het canvaswerk als oppervlakteborduurwerk kan een een borduurwerkhoepel of kader worden gebruikt om het materiaal uit te rekken en zelfs het stikken spanning te verzekeren die patroonvervorming verhindert. Het moderne canvaswerk neigt om symmetrische getelde stikkende patronen met ontwerpen te volgen die uit de herhaling van één of enkel een paar gelijkaardige steken in een verscheidenheid van tinten te voorschijn komen. In tegenstelling, maken gebruik vele vormen van oppervlakteborduurwerk van een brede waaier van het stikken van patronen in één enkel werkstuk.

 

Van de katoenen de Kwalificaties Kantversiering:

 

De stad en de Gildenkwalificatie in Borduurwerk staan wordt erkend embroiderers toe die te worden voor hun vaardigheid. Deze kwalificatie geeft hen ook de te onderwijzen geloofwaardigheid. Bijvoorbeeld, begon de opmerkelijke textielkunstenaar, Kathleen Laurel Sage- Textiles Artist, met haar het onderwijscarrière door de Stad en van Gildenborduurwerk 1 en 2 kwalificaties te krijgen. Zij is nu een boek gaan schrijven over het onderwerp

 

Guipure van het Katoenen In water oplosbare Antieke de Stijl Witte Kleur 2.6cm Kantlint Breedte

 

Guipure van het Katoenen In water oplosbare Antieke de Stijl Witte Kleur 2.6cm Kantlint Breedte

Contactgegevens
Alicia

WhatsApp : +8613632120567