Geborduurde Katoenen Kantkraag Applique In water oplosbaar voor Bruidsmeisjekleding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QM10468
Min. bestelaantal: 1000 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 PCs/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 PCs per Maand
Contact nu

 

De geborduurde van de Katoenen Ontwerpen van het Patroonapplique Kantkraag voor Bruidsmeisjekleding

 

 

Het Voordeel van Applique van de kantkraag:

 

Van het katoenen de kraag borduurwerkkant applique is een soort kant, wordt de kantkraag gebruikt voor kledingskraag, manchetten, taille of rug, speelt over het algemeen decoratief en verhoogt de rol van de charme van vrouwen, van het katoenen is de kraag borduurwerkkant in de kleding ook zeer uitgebreid, van het Katoenen de kraag borduurwerkkant met driedimensioneel, kleurrijk, klantgericht en andere gevolgen, kunnen de algemene stijl van kleding gemakkelijk benadrukken, erkenning verhogen. Fabrieken van grondstoffen aan geëindigd - de producten kunnen fabriek, de nieuwe machine van het computerborduurwerk, in water oplosbaar op hoge temperatuur zijn, op hoge temperatuur verdwijnt borduurwerk geen draad langzaam. Het in water oplosbare residu op hoge temperatuur zal geen in water oplosbaar document, de schone draad van het productieproces verlaten. Van de arbeiders van de eerste-lijnauto aan kwaliteitscontrole, na de testrit, one-stop ontwerp, productie, productie en verwerking, aan verkoop. Koop van het katoenen de kraag borduurwerkkant, kies van het katoenen gelieve de kraagfabrikanten borduurwerkkant, welkom te heten om van de katoenen de fabrieksobservatie kantkraag en begeleidingssamenwerking aan te passen!

 

 

Rijg de Technologie van Kraagapplique:

 

De kantkraag applique is het gebruik van in water oplosbare technologie voor productie. De in water oplosbare stof zal voor niet-geweven aka in water oplosbaar document noodzakelijk zijn. Van installatievezels door een verscheidenheid van verwerkingstechnologie. De in water oplosbare die doek in het water wordt geplaatst, de watertemperatuur is meer dan 80 ℃ wanneer de in water oplosbare doek in water zal beginnen op te lossen, zodat slechts het borduurwerkkant in de in water oplosbare doek, dit kant in water oplosbaar kant wordt genoemd.

 

 

De Kwaliteit van Applique van de kantkraag en Prijsvoordeel:

 

Het verdiende certificaat van oeko-TEX STANDARD 100, vermijdt giftige en schadelijke producten. Cheerslife Group Ltd. waarborgen dat de producten door de fabriek worden vervaardigd strikt volgens de relevante nationale normen worden uitgevoerd zullen, en de ongeschikte producten nooit de fabriek die verlaten.

 

13-jaar fabrikant van het ervarings is de professionele kant, ons kant populaire over de hele wereld meer dan 30 landen. Het geborduurde kant is ons hoofdproduct. Wij hebben onze eigen fabriek waren vestigen in 2004 en gelegen in Shoutou-Stad, 53 werknemers in workshop en 5300 vierkante meters, hebben 13 machines van Zwitserse opstelling voor borduurwerkkant, allerlei kant voor uw kiezen. Redelijk, concurrerend, is de fabrieksprijs onze verplichting aan onze klanten.

 

 

De Specificaties van Applique van de kantkraag:

 

Productartikel QM10468
Merknaam Cheerslife
Kleur om het even welke kleur
Materiaal katoen
MOQ 1000 PCs
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

De Vervaardiging van Applique van de kantkraag:

 

Eerst, wordt de stof die de achtergrond en de stof zal zijn van het kraagkant gehecht in de het borduurwerkhoepel van de machine. Het programma wordt in werking gesteld en de machine maakt een losse rijgsteek meer dan beide lagen van stof. Daarna, houdt de machine voor een draadverandering, of andere voorgeprogrammeerde onderbreking op. De gebruiker snijdt dan de bovenmatige stof van het kraagkant van rond de rijgsteek weg. Na dit, gaat de machine op programma verder, automatisch naaiend de satijnsteken en om het even welke het decoratieve stikken over het kraagkant voor beste resultaten.

 

 

De Technologie van Applique van de kantkraag:

 

De meeste moderne borduurwerkmachines zijn computergestuurd en specifiek gebouwd voor borduurwerk. De industriële en commerciële borduurwerkmachines en de machines van het combinatie naaien-borduurwerk hebben een hooping of ontwerpend systeem dat het ontworpen gebied van stof onder de naaiende naald strak houdt en het automatisch beweegt om een ontwerp van een voorgeprogrammeerd digitaal borduurwerkpatroon tot stand te brengen. Afhankelijk van zijn mogelijkheden, zal de machine variërend graden van gebruikersinput vereisen om borduurwerkontwerpen te lezen en te naaien. Worden de multi-naald industriële machines over het algemeen ingepast voorafgaand aan het runnen van het ontwerp en vereisen niet re-inpast. Deze machines vereisen de gebruiker om de correcte opeenvolging van de kleurenverandering vóór het beginnen in te voeren te borduren. Wat kunnen kleuren automatisch in orde maken en veranderen. Een multi-naaldmachine kan uit veelvoudige naaiende hoofden bestaan, elk waarvan hetzelfde ontwerp op een afzonderlijk kledingstuk kan gelijktijdig naaien. Zulk een machine zou kunnen 20 of meer hoofden, elk hebben die uit 15 of meer naalden bestaan. Een hoofd kan gewoonlijk vele speciale stoffengevolgen, met inbegrip van het borduurwerk van de satijnsteek, het borduurwerk van de kettingssteek, lovertjes veroorzaken, applique, en cutwork.

 

 

Onze diensten:

 

Wij zijn één van de belangrijkste fabrikant en de leverancier tot het verstrekken van fijnste kwaliteitskant aan betaalbare en echte prijzen. Er is een reusachtig aantal belangrijke kantfabrikanten en leveranciers daar om kwaliteitskant aan hun cliënten te verstrekken. Kies beste en koop uw kant aan lage prijzen. Aangeboden ons wordt geëist, bijzonder geadviseerd en door onze getaxeerde klanten gewaardeerd. Bekend voor zijn overweldigende kleur-combinatie en mooie patronen, wordt het kant ruim geëist in de klerenindustrie voor het maken van een opmerkelijke inzameling. Ons kant wordt gedraaid gebruikend de draden van uitstekende kwaliteit, garens, en geavanceerde het breien technologie onder de supervisie van onze deskundigen. Onze klanten kunnen het kant van ons in het gunstigste geval helpen prijs.

 

 

Geborduurde Katoenen Kantkraag Applique In water oplosbaar voor Bruidsmeisjekleding

geborduurde van de katoenen het patroon applique ontwerpen kantkraag voor bruidsmeisjekleding gekozen natuurlijke, pollution-free, hoogstaande materialen

Geborduurde Katoenen Kantkraag Applique In water oplosbaar voor Bruidsmeisjekleding

de geborduurde van de katoenen het patroon applique ontwerpen kantkraag voor bruidsmeisjekleding zijn populaire over de hele wereld meer dan 30 landen

 

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567