De Stof van het polyesterkant met Bloemenkant ontwerpt Metaalstof voor Manierkledingstuk

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QA10760
Min. bestelaantal: 200 yards
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 Yards per Maand
Contact nu

 

De Stof van het polyesterkant met Bloemenkant ontwerpt Metaalstof voor Manierkledingstuk

 

 

Waarom Cheerslife-Kantfabrikant kies:

 

Cheerslife hangt het principe van „hoog - de producten van het kwaliteitskant, redelijke prijzen en de goede dienst“ principe en doel aan, plechtige verplichting aan onze klanten:

 

Eerst, zullen Cheerslife Group Ltd. waarborgen dat de producten door de fabriek worden vervaardigd strikt volgens de relevante nationale normen worden uitgevoerd, en de ongeschikte producten nooit de fabriek die verlaten.

 

Ten tweede, is de van de het productkwaliteit van het bedrijf de waarborgperiode drie maanden. Binnen de garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 24 uren, en is verantwoordelijk voor het product met gebrekenrappel, de vrije vervanging of de terugbetaling volgens de inkoopsprijs; garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 48 uren, en is verantwoordelijk voor de betaalde vervanging van producten met gebreken.

 

Ons bedrijf behandelt de kantproducten, goed geloof en win-win beleid. Wij hebben ons eigen ontwerp, en kunnen ook vanaf klantensteekproeven maken. Het is ons genoegen om een kans te hebben om steekproeven voor u te maken. Hoop kunnen wij een goede kwaliteit met concurrerende prijsgoederen voor u aanbieden. U bent welkom om ons onderzoek te verzenden en onze fabriek te bezoeken.

 

 

De Specificaties van het polyesterkant:

 

Productartikel QA10760
Materiaal polyester, goud lucex
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 200Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 


De Toepassing van het polyesterkant:

 

Stoffen van polyesterdraad of garen worden of worden de gebreid geweven worden gebruikt uitgebreid in kleding en huismeubilair dat. De stoffen van het polyesterkant zijn geschikt voor vrouwenkleding, rok, huistextiel, gordijn, vastzettende artikelen, kleding, ambacht, blouse, enz.-staat het Polyesterkant gemakkelijke aanpassing en uitbreiding door ontwerpers toe. Cheerslife Group Ltd. steun paste ontwerp aan en vervend de kleurendienst, voldoe aan al uw vereisten. De professionele ontwerpers voorzien u van de aardige ontwerpdiensten en suggesties.

 

 

Het Voordeel van het polyesterkant:

 

De polyesterstoffen zijn hoogst vlek-bestand. In feite, is de enige klasse van kleurstoffen die kan worden gebruikt om de kleur van polyesterstof te veranderen wat als verspreiden kleurstoffen gekend zijn. De kleur van polyester verdwijnt niet snel in de zon langzaam. De stof is gemakkelijk aan kleurstof. Omdat het geen organisch stof is, is het bestand tegen schimmel. De polyester verzet zich ook tegen het krimpen, zodat goed houdt het zijn vorm. De polyester is duurzaam, en het rekt zich uit, hard makend het aan scheur. Het krimpt niet gemakkelijk of vouwt. Velen, hoewel niet iedereen, van polyester typt zijn machinewasbaar.

 

 

Inleiding van polyestermengsels

 

De polyestervezels worden soms gesponnen samen met natuurlijke vezels om een doek met gemengde eigenschappen te produceren. De katoen-polyester mengsels (polycotton) kunnen sterk zijn, rimpel en scheur-bestand, en het krimpen verminderen. De synthetische vezels in polyester leiden ook tot materialen met water, wind en milieuweerstand in vergelijking met installatie-afgeleide vezels. De nadelen van katoenen en polyestermengsels omvatten het zijn minder in te ademen dan katoen en het opsluiten van meer vochtigheid terwijl het plakken aan de huid. Zij zijn ook minder vuurvast en kunnen smelten wanneer aangestoken.

 

 

Hoe te om polyesterkant te identificeren:

 

Het branden van een monster is een eenvoudige manier om het vezelgehalte van om het even welke stof te testen. Behalve rayon en Tencel (dat worden afgeleid uit cellulose), reageer verschillend van natuurlijke vezels: Zij smelten, wordend een harde parel. De natuurlijke vezels allen verlaten een zacht of samenpersbaar residu.

 

De polyesters als thermoplast kunnen na de toepassing van hitte van vorm veranderen. Terwijl brandbaar bij hoge temperaturen, neigen de polyesters om vanaf vlammen te krimpen en op ontsteking zelf-te doven. Chemische geur. As: Ronde, harde, zwarte parel; niet zal verpletteren. De polyestervezels hebben hoge hardnekkigheid en e-Modulus evenals lage waterabsorptie en minimale inkrimping in vergelijking met andere industriële vezels.

 

 

De Stof van het polyesterkant met Bloemenkant ontwerpt Metaalstof voor Manierkledingstuk

de stof van het polyesterkant met bloemenkant ontwerpt metaalstof want het manierkledingstuk populaire over de hele wereld meer dan 30 landen is

De Stof van het polyesterkant met Bloemenkant ontwerpt Metaalstof voor Manierkledingstuk

de stof van het polyesterkant met bloemenkant ontwerpt metaalstof voor manierkledingstuk gekozen natuurlijke, pollution-free, hoogstaande materialen

De Stof van het polyesterkant met Bloemenkant ontwerpt Metaalstof voor Manierkledingstuk

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567