De bloemenversiering van het het Oogjekant van de Borduurwerkpolyester voor Vrouwenkleding/Huistextiel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QH02069
Min. bestelaantal: 1000 yards
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 Yards per Maand
Contact nu

 

Bloemen van de het Kantpolyester van het Borduurwerkoogje het Kantversiering voor Maatkledingfabrikanten

 

 

Waarom Cheerslife-Kantfabrikant kies:

 

Cheerslife hangt het principe van „hoog - de producten van het kwaliteitskant, redelijke prijzen en de goede dienst“ principe en doel aan, plechtige verplichting aan onze klanten:

 

Eerst, zullen Cheerslife Group Ltd. waarborgen dat de producten door de fabriek worden vervaardigd strikt volgens de relevante nationale normen worden uitgevoerd, en de ongeschikte producten nooit de fabriek die verlaten.

 

Ten tweede, is de van de het productkwaliteit van het bedrijf de waarborgperiode drie maanden. Binnen de garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 24 uren, en is verantwoordelijk voor het product met gebrekenrappel, de vrije vervanging of de terugbetaling volgens de inkoopsprijs; garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 48 uren, en is verantwoordelijk voor de betaalde vervanging van producten met gebreken.

 

 

Hoe te om polyesterkant te identificeren:

 

De polyesters als thermoplast kunnen na de toepassing van hitte van vorm veranderen. Terwijl brandbaar bij hoge temperaturen, neigen de polyesters om vanaf vlammen te krimpen en op ontsteking zelf-te doven. De polyestervezels hebben hoge hardnekkigheid en e-Modulus evenals lage waterabsorptie en minimale inkrimping in vergelijking met andere industriële vezels.

 

 

Het Voordeel van het polyesterkant:

 

1. De polyesterstoffen zijn hoogst vlek-bestand. Lijk op de glans en de duurzaamheid van insect-afgeleide zijde.
2. Verzet zich tegen het krimpen, zodat goed houdt het zijn vorm. Vele types van polyester zijn machinewasbaar.
3. Het neigt een goedkope stof te zijn, omdat het uit kunstmatige eerder dan natuurlijke bronnen komt.
4. De polyester rekt zich uit, hard makend het aan scheur. Het krimpt niet gemakkelijk of vouwt.
5. Het materiaal neigt glanzend te zijn.
6. De polyesterstof komt in verscheidene variaties en rekupereerbaar.
7. De kleur van polyester verdwijnt niet snel in de zon langzaam. Het is gemakkelijk aan kleurstof. Het is bestand tegen schimmel.

 

 

De Specificaties van het polyesterkant:

 

Productartikel QH02069
Materiaal polyester, nylon
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 1000Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

De Toepassing van het polyesterkant:

 

De versieringen van het polyesterkant zijn geschikt voor vrouwenkleding, rok, huistextiel, gordijn, vastzettende die artikelen, kleding, ambacht, blouse, enz.-worden de Versieringen van polyesterdraad of garen worden geweven of worden gebreid gebruikt uitgebreid in kleding en huismeubilair. Het polyesterkant staat gemakkelijke aanpassing en uitbreiding door ontwerpers toe. Cheerslife Group Ltd. steun paste ontwerp aan en vervend de kleurendienst, voldoe aan al uw vereisten. De professionele ontwerpers voorzien u van de aardige ontwerpdiensten en suggesties. Om de versiering van het polyesterkant te kopen, verkies gelieve de fabriek van het polyesterkant, in de fabriek van het polyesterkant welkom te heten om samenwerking waar te nemen en te leiden.

 

 

Inleiding van polyestermengsels

 

De polyestervezels worden soms gesponnen samen met natuurlijke vezels om een doek met gemengde eigenschappen te produceren. De katoen-polyester mengsels (polycotton) kunnen sterk zijn, rimpel en scheur-bestand, en het krimpen verminderen. De synthetische vezels in polyester leiden ook tot materialen met water, wind en milieuweerstand in vergelijking met installatie-afgeleide vezels. De nadelen van katoenen en polyestermengsels omvatten het zijn minder in te ademen dan katoen en het opsluiten van meer vochtigheid terwijl het plakken aan de huid. Zij zijn ook minder vuurvast en kunnen smelten wanneer aangestoken.

 

 

De bloemenversiering van het het Oogjekant van de Borduurwerkpolyester voor Vrouwenkleding/Huistextiel

de bloemen van de het kantpolyester van het borduurwerkoogje het kantversiering voor maatkledingfabrikanten is populaire over de hele wereld meer dan 30 landen

De bloemenversiering van het het Oogjekant van de Borduurwerkpolyester voor Vrouwenkleding/Huistextiel

bloemen van de het kantpolyester van het borduurwerkoogje het kantversiering voor maatkledingfabrikanten gekozen natuurlijke, pollution-free, hoogstaande materialen

De bloemenversiering van het het Oogjekant van de Borduurwerkpolyester voor Vrouwenkleding/Huistextiel

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567