De bloemenborduurwerk het Sterven van de Guipurevenetië van de Kantstof Kraag Appliques voor Kleding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QM10483
Min. bestelaantal: 1000 stuks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 PCs/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 PCs per Maand
Monster: Vrije Applique component: Polyester
Breedte: 28.5 * 10 cm kleur: DTM
Toepassing: Kleding, Huwelijkstoga, Blouses, enz. Prijs: Reasonable, Competitive, Factory Price
Hoog licht:

geborduurde bruids kantstof

,

Chemische Kantstof

 

De bloemenborduurwerk het Sterven van de Guipurevenetië van de Kantstof Kraag Appliques voor Kleding

 

 

Het sterven het Proces van de Kraagapplique van de Kantstof:

 

Het is gebaseerd bij in water oplosbare niet-geweven die stof, met viscosefilamentgaren voor borduurwerkmachine aan het eind van de doek wordt geborduurd, en dan de warm waterbehandeling de in water oplosbare niet-geweven stof op te lossen, verlatend slechts het realistische driedimensionele kant van de borduurwerkkraag applique. Na het verven, het wassen, pulp, schoon strijken, het kernachtige product, vlot. Voor producten beneden de maat, kan naar de originele procesherwerking zijn teruggekeerd. Voldoe aan de kwaliteitsvereisten van het product, die opslag verpakken.

 

 

De voordelen van het Sterven de Kraag Applique van de Kantstof:

 

Cheerslife Group Ltd. speciale vervaardiging geborduurde kantkraag meer dan 14 jaar. Kant applique door de machine van Duitsland wordt het gemaakt Saurer, of het geborduurde kantstoffen, kraagkant appliques of geborduurde kantversieringen is, kantpatronen is zeer eenvormige en propere, volledige driedimensionele gevoel en manier die. Het de kraagkant van guipurevenetië applique heeft een verscheidenheid van geschikte patronen, wijd gebruik voor kleding, huistextiel en kunstdecoratie.

 

 

Het sterven de Specificaties van de Kraagapplique van de Kantstof:

 

Productartikel QM10483
Merknaam Cheerslife
Kleur om het even welke kleur
Materiaal polyester
MOQ 1000 PCs
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

Hoe te vervend Kantkraag Applique:

 

De vezel in een bepaalde oplossing van de temperatuur waterige kleurstof, de kleurstofbewegingen van de waterfase wordt ondergedompeld aan de vezel, dan vermindert geleidelijk aan de hoeveelheid water in de kleurstof, na een periode, om evenwicht te bereiken dat. De kleurstoffen die in water worden verminderd zijn de kleurstoffen die zich op de vezels bewegen. Deze kleurstof wordt gecombineerd met het fenomeen in de geroepen vezel, het verven.

1. Adsorptie: Wanneer de vezel in het kleurstofbad, de kleurstof eerst aan de vezeloppervlakte wordt, en van de oplossing naar de vezeloppervlakte wordt uitgespreid die geleidelijk aan dan, het proces als adsorptie wordt bekend overgebracht die.

2. Verspreiding: De kleurstof op de oppervlakte van de vezel wordt geadsorbeerd verspreidt in de vezel tot de kleurstofconcentratie in elk deel van de vezel die eenvormig neigt te zijn.

3. Bevestiging: Het is het proces van kleurstof en vezelcombinatie, met verschillende kleurstoffen en vezels, de combinatie verschillende manieren.

 

 

De Cheerslifediensten:

 

Met de ervaring van 14 jaar in textielgebied, met vooruitgangsmateriaal, strikte kwaliteitscontrole, eminente productie en beheersteam. Om het even welke grootte, materialen, kleur, ontwerp is beschikbaar. Wij hebben een professioneel beheersteam om de en kostenkwaliteitsbeheersing te controleren, zullen controleren elke die eenheid stuk voor stuk op een nul-tekort inspectiemodel wordt gebaseerd en alle grondstoffen worden geïnspecteerd alvorens zij in productie worden gezet, om onze producten ervoor te zorgen beantwoorden aan norm. de welwillendheid wordt geleverd op tijd en verleent de warme en vriendschappelijke dienst en de naverkoopdienst. (Werk de het verschepen informatie bij zodra possilbe, de productenlevering op tijd verzeker en de documenten zullen correct en onmiddellijk) worden verzonden

 

 

De bloemenborduurwerk het Sterven van de Guipurevenetië van de Kantstof Kraag Appliques voor Kleding 0

de bloemenborduurwerk het sterven kraag van de guipurevenetië van de kantstof appliques voor kleding gekozen natuurlijke, pollution-free, hoogstaande materialen

De bloemenborduurwerk het Sterven van de Guipurevenetië van de Kantstof Kraag Appliques voor Kleding 1

de bloemenborduurwerk het sterven kraag van de guipurevenetië van de kantstof appliques voor kleding is populaire over de hele wereld meer dan 30 landen

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567