Het huwelijk kleedt In water oplosbare Kantstof met Chemisch Polyester Bloemenkant

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QA10923
Min. bestelaantal: 500 yards
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 Yards per Maand
Monster: Vrij-A4 de Stof van het Groottekant component: polyester of melkvezel
Breedte: 120 cm kleur: DTM
Geschikt voor Plaatsen: De wandelgalerij en de Dagelijkse Gelegenheid Prijs: Reasonable, Competitive, Factory Price
Hoog licht:

Chemische Kantstof

,

in water oplosbare kantstof

 
In water oplosbare Kantstof met Chemisch Polyester Bloemenkant voor Huwelijkskleding

 

 

Wat In water oplosbare Kantstof is:

 

Het in water oplosbare kant behoort tot de producten van het borduurwerkkant, is het gebaseerd op in water oplosbare niet-geweven stof, viscosefilamentgaren voor borduurwerk, en dan behandeld met warm water om de in water oplosbare niet-geweven stof op te lossen, gemaakt tot guipurekant. Het borduurwerk rijgt een brede waaier van patronen, borduurwerk verfijnde verschijning, eenvormig, levendig, volledig van artistieke betekenis en driedimensioneel.


In het algemeen, de machine om borduurwerk in het in water oplosbare document, na de ontbindingsbehandeling te doen, het in water oplosbare document die weg, de enige driedimensionele betekenis van het kant verlaten. Nochtans, zal het vrij gewone borduurwerkkant, kant heel wat steken zijn, zodat is de prijs duurder dan het gemiddelde borduurwerkkant.


wegens de zachte aard van deze kantstof, die unaniem lof op het gebruik van kledingstukken heeft bereikt, zullen de meeste kledingstukken voorrang aan dergelijke kantontwerpen verlenen. De technologie van Cheerslife-productie van in water oplosbaar kant is rijp en beter in staat geworden om in water oplosbaar kant te produceren, gewetenloos in de productie van in water oplosbaar kant „gekookt“ proces, of in de acupunctuur heeft een uniek concept productie. Om meer in water oplosbaar kant van uitstekende kwaliteit te produceren.

 

 

Hoe te vervend In water oplosbare Kantstof:

 

De vezel in een bepaalde oplossing van de temperatuur waterige kleurstof, de kleurstofbewegingen van de waterfase wordt ondergedompeld aan de vezel, dan vermindert geleidelijk aan de hoeveelheid water in de kleurstof, na een periode, om evenwicht te bereiken dat. De kleurstoffen die in water worden verminderd zijn de kleurstoffen die zich op de vezels bewegen. Deze kleurstof wordt gecombineerd met het fenomeen in de geroepen vezel, het verven.

1. Adsorptie: Wanneer de vezel in het kleurstofbad, de kleurstof eerst aan de vezeloppervlakte wordt, en van de oplossing naar de vezeloppervlakte wordt uitgespreid die geleidelijk aan dan, het proces als adsorptie wordt bekend overgebracht die.

2. Verspreiding: De kleurstof op de oppervlakte van de vezel wordt geadsorbeerd verspreidt in de vezel tot de kleurstofconcentratie in elk deel van de vezel die eenvormig neigt te zijn.

3. Bevestiging: Het is het proces van kleurstof en vezelcombinatie, met verschillende kleurstoffen en vezels, de combinatie verschillende manieren.

 

 

In water oplosbare Kantspecificaties:

 

Productartikel QA10923
Merknaam Cheerslife
Kleur om het even welke kleur
Materiaal Polyester/Melkzijde
MOQ 500 Yards
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 


De in water oplosbare Toepassing van de Kantstof:

 

De in water oplosbare kantstoffen zijn geschikt voor vrouwenkleding, rok, huistextiel, gordijn, vastzettende artikelen, kleding, ambacht, blouse, is het In water oplosbare kant van enz. één van het borduurwerkkant. Het verschil tussen twee is dat daar met of zonder bodem is. Het in water oplosbare kant zonder bodem het verven zal een bepaalde inkrimping zijn. Het het stikken gebied is gestikt met borduurwerkdraden die een ononderbroken motief vormen. Daarna, worden de het stikken gebieden verwijderd en slechts blijft het borduurwerk. De stikkende grond wordt gemaakt van een in water oplosbaar of niet-hitte-bestand materiaal. Het in water oplosbare kant staat gemakkelijke aanpassing en uitbreiding door ontwerpers toe. Cheerslife Group Ltd. steun paste ontwerp aan en vervend de kleurendienst, voldoe aan al uw vereisten. De professionele ontwerpers voorzien u van de aardige ontwerpdiensten en suggesties. 

 

 

Het in water oplosbare Voordeel van de Kantstof:

 

Cheerslife Group Ltd. de speciale stof van het vervaardigings in water oplosbare kant meer dan 14 jaar. De geborduurde die kantstof door de machine van Duitsland wordt gemaakt Saurer, of het geborduurde kantstoffen, kraagkant appliques of geborduurde kantversieringen is, kantpatronen is zeer eenvormige en propere, volledige driedimensionele gevoel en manier. De in water oplosbare kantstof heeft een verscheidenheid van geschikte patronen, wijd gebruik voor kleding, huistextiel en kunstdecoratie.

 

 

Waarom kiezen de klanten Cheerslife-douanekant?

 

Het voordeel van kantaanpassing moet met de veranderingen in de markt, vanaf vereisten veranderen en de modetrends, slechts kantaanpassing om aan de marktbehoeften te voldoen, zullen het niet leiden tot ernstige kanthomogeniteit en overcapaciteit. De fabrikant van het Cheerslifekant heeft de uitdaging goedgekeurd, heeft Cheerslife de mogelijkheden van R&D en van het ontwerp, welke klanten nodig hebben. Met de ervaring van 14 jaar in textielgebied, met vooruitgangsmateriaal, strikte kwaliteitscontrole, eminente productie en beheersteam. Om het even welke grootte, materialen, kleur, ontwerp is beschikbaar. Wij kunnen de klanten favoriete producten nauwkeurig doen, kan het scherpe inzicht in manier thuis en buitenlands het initiatief nemen om de nieuwe waardeverwezenlijking te duwen.

 

 

Het huwelijk kleedt In water oplosbare Kantstof met Chemisch Polyester Bloemenkant 0

de in water oplosbare kantstof met chemisch polyester bloemenkant voor huwelijkskleding is populaire over de hele wereld meer dan 30 landen
Het huwelijk kleedt In water oplosbare Kantstof met Chemisch Polyester Bloemenkant 1

de in water oplosbare kantstof met chemisch polyester bloemenkant voor de steun van de huwelijkskleding paste ontwerp aan en vervend de kleurendienst, voldoe aan al uw vereisten

Het huwelijk kleedt In water oplosbare Kantstof met Chemisch Polyester Bloemenkant 2

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567