Van het de Stoffenborduurwerk van het polyester het Bloemenkant In water oplosbare Kant voor Bruids Kleding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QA10336
Min. bestelaantal: 200 yards
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 Yards per Maand
component: Polyester Monster: Vrij-A4 de Stof van het Groottekant
Breedte: 125 cm kleur: DTM
Geschikt voor Plaatsen: Partij, Strand en Vrije tijdsplaats Prijs: Reasonable, Competitive, Factory Price
Hoog licht:

de versiering van het polyesterkant

,

De Stof van het polyesterkant

 

De Stof van het polyesterkant met Bloemenkant ontwerpt Metaalstof voor Manierkledingstuk

 

 

De Stoffentoepassing van het polyesterkant:

 

De stoffen van het polyesterkant zijn geschikt voor vrouwenkleding, rok, huistextiel, gordijn, vastzettende artikelen, kleding, ambacht, blouse, is het In water oplosbare de polyesterkant van enz. één van het borduurwerkkant. Het verschil tussen twee is dat daar met of zonder bodem is. Het in water oplosbare kant zonder bodem het verven zal een bepaalde inkrimping zijn. Het het stikken gebied is gestikt met borduurwerkdraden die een ononderbroken motief vormen. Daarna, worden de het stikken gebieden verwijderd en slechts blijft het borduurwerk. De stikkende grond wordt gemaakt van een in water oplosbaar of niet-hitte-bestand materiaal. Het in water oplosbare polyesterkant staat gemakkelijke aanpassing en uitbreiding door ontwerpers toe. Cheerslife Group Ltd. steun paste ontwerp aan en vervend de kleurendienst, voldoe aan al uw vereisten. De professionele ontwerpers voorzien u van de aardige ontwerpdiensten en suggesties.

 

 

De Snelheid van de de Stoffenkleur van het polyesterkant:

De kleurensnelheid verwijst naar de geverfte stof tijdens het gebruiken of in de verdere verwerking, de kleurstof of het pigment onder de invloed van diverse externe factoren, de capaciteit om de originele kleurenstatus te handhaven.
De kleurensnelheid is veelzijdig, over het algemeen belangrijker omvat zon, het inzepen, zweet, wrijving, het borstelen, het strijken, rookgas en andere fastnesses.


De evaluatie van kleurstofsnelheid, zou de textiel in de gespecificeerde kleurenconcentratie moeten worden geverft kan worden vergeleken, die aan verschillende het bevlekken concentraties toe te schrijven is, de gemeten snelheid ook verschillend zal zijn. De testmethodes om snelheid van geverfte die stoffen zouden te verven volgens de methode moeten worden uitgevoerd door de staat wordt voorgeschreven. De normen voor diverse fastnesses zullen ook aan de nationale normen onderworpen zijn.

 

 

De Specificaties van het polyesterkant:

 

Productartikel QA10336
Materiaal polyester
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 200Y
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

Hoe te om polyesterkant te identificeren:

 

Het branden van een monster is een eenvoudige manier om het vezelgehalte van om het even welke stof te testen. Behalve rayon en Tencel (dat worden afgeleid uit cellulose), reageer verschillend van natuurlijke vezels: Zij smelten, wordend een harde parel. De natuurlijke vezels allen verlaten een zacht of samenpersbaar residu.

 

De polyesters als thermoplast kunnen na de toepassing van hitte van vorm veranderen. Terwijl brandbaar bij hoge temperaturen, neigen de polyesters om vanaf vlammen te krimpen en op ontsteking zelf-te doven. Chemische geur. As: Ronde, harde, zwarte parel; niet zal verpletteren. De polyestervezels hebben hoge hardnekkigheid en e-Modulus evenals lage waterabsorptie en minimale inkrimping in vergelijking met andere industriële vezels.

 

 

Waarom Cheerslife-Kantfabrikant kies:

 

Cheerslife hangt het principe van „hoog - de producten van het kwaliteitskant, redelijke prijzen en de goede dienst“ principe en doel aan, plechtige verplichting aan onze klanten:

 

Eerst, zullen Cheerslife Group Ltd. waarborgen dat de producten door de fabriek worden vervaardigd strikt volgens de relevante nationale normen worden uitgevoerd, en de ongeschikte producten nooit de fabriek die verlaten.

 

Ten tweede, is de van de het productkwaliteit van het bedrijf de waarborgperiode drie maanden. Binnen de garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 24 uren, en is verantwoordelijk voor het product met gebrekenrappel, de vrije vervanging of de terugbetaling volgens de inkoopsprijs; garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 48 uren, en is verantwoordelijk voor de betaalde vervanging van producten met gebreken.

 

Ons bedrijf behandelt de kantproducten, goed geloof en win-win beleid. Wij hebben ons eigen ontwerp, en kunnen ook vanaf klantensteekproeven maken. Het is ons genoegen om een kans te hebben om steekproeven voor u te maken. Hoop kunnen wij een goede kwaliteit met concurrerende prijsgoederen voor u aanbieden. U bent welkom om ons onderzoek te verzenden en onze fabriek te bezoeken.

 

 

Van het de Stoffenborduurwerk van het polyester het Bloemenkant In water oplosbare Kant voor Bruids Kleding 0

het chemische van het de stoffen bloemenborduurwerk van het polyesterkant in water oplosbare kant voor bruids kleding is populaire over de hele wereld meer dan 30 landen

Van het de Stoffenborduurwerk van het polyester het Bloemenkant In water oplosbare Kant voor Bruids Kleding 1

het chemische van het de stoffen bloemenborduurwerk van het polyesterkant in water oplosbare kant voor bruids kleding gekozen natuurlijke, pollution-free, hoogstaande materialen

Van het de Stoffenborduurwerk van het polyester het Bloemenkant In water oplosbare Kant voor Bruids Kleding 2

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567