Witte Geborduurde Bloemen van de de Melkzijde van de Kantstof Nylon het Netwerkstof voor Huwelijk

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QA10575
Min. bestelaantal: 200 yards
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 Yards per Maand
component: Melkzijde, Nylon Netwerk Monster: Vrij-A4 de Stof van het Groottekant
Breedte: 130 cm kleur: DTM
Geschikt voor Plaatsen: Huwelijk, Partij en Dagelijkse Gelegenheid Prijs: Reasonable, Competitive, Factory Price
Hoog licht:

de stof van het huwelijkskant door de yard

,

geborduurde netwerkstof door de yard

 

De witte Geborduurde van de het Kantmelk van de Kantstof Bloemenstof van het de Zijde Nylon Netwerk voor Huwelijk

 

 

Geborduurd de Productieproces van de Kantstof:

 

De eerste borduurwerkcad softwareplaat, produceert bewijzen, het borduurwerkprogramma, en het patroon zal op de schijf worden geplaatst heeft een computerdiskdrive, respectievelijk, onder de controle van het programma, zal de computer met de coördinaten van kader X worden vervangen, y-de richting van de hoeveelheid verplaatsing gelijkwaardig aan het elektrodiesignaal verzonden=wordt= naar X, Y, verwerking van de de motorsnelheid van Z de enige, output zes in drie stadia sloeg aantal, de de doosversterker van de machtsversterker, rode tak X, y-stap de motoraandrijving het uitrekkende kader om de voerbeweging tussen X en Y. te voltooien Tegelijkertijd, wordt de z-stepper motor gedreven om te drijven naald voor boven en beneden beweging zodat het borduurwerk onophoudelijk kan worden gedragen.


Een verdere stap in de motor door de synchrone getande riemaandrijving de hoofdomwenteling van het aandrijvingsmechanisme, het hoofd van een specifiek mechanisme zodat het loodmechanisme en de naald nemen leidt om de lijn te maken, de volgende beweging, die de stof doordringen; de omwenteling van het de haakmechanisme van de haakdraad, zodat de hogere draad rond het bezit van het spoelgeval van de bodemlijn; neem de beweging van het draadlichaam, die noedels vervoeren, haal de steek aan, bereid het volgende de lijnsegment voor van steeknoedels. X, y-stepper motor door de synchrone getande riem en andere instellingen zijn gedreven zijdekader en stof voor vliegtuigmotie. De stof om geborduurde die steekpunten te zijn naar het naaldborduurwerk, naald boven en beneden de snelheid van beweging en de uitrekkende richting van de kaderbeweging, de hoeveelheid beweging en coördinatie van bewegingssnelheid worden verzonden, zodat de hogere en lagere die bundels op de stof worden gestikt het nachtslot maken stikken. Wanneer het borduurwerk onophoudelijk gaat, voltooi het patroon van het kant van het computerborduurwerk.

 

 

Geborduurde de Kleurensnelheid van de Kantstof:

 

De kleurensnelheid verwijst naar de geverfte stof tijdens het gebruiken of in de verdere verwerking, de kleurstof of het pigment onder de invloed van diverse externe factoren, de capaciteit om de originele kleurenstatus te handhaven.
De kleurensnelheid is veelzijdig, over het algemeen belangrijker omvat zon, het inzepen, zweet, wrijving, het borstelen, het strijken, rookgas en andere fastnesses.
De evaluatie van kleurstofsnelheid, zou de textiel in de gespecificeerde kleurenconcentratie moeten worden geverft kan worden vergeleken, die aan verschillende het bevlekken concentraties toe te schrijven is, de gemeten snelheid ook verschillend zal zijn. De testmethodes om snelheid van geverfte die stoffen zouden te verven volgens de methode moeten worden uitgevoerd door de staat wordt voorgeschreven. De normen voor diverse fastnesses zullen ook aan de nationale normen onderworpen zijn.

 

 

De geborduurde Specificaties van de Kantstof:

 

Productartikel QA10575
Materiaal Polyester, Nylon Netwerk
Kleur om het even welke kleur
Merknaam Cheerslife
MOQ 200Y
Levertijd 3-5 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

Onderscheid het Milieuvriendelijke Verven en Algemeen Vervend de Belangrijkste Indicatoren:

 

1. De formaldehydeinhoud is bovenmatig. De algemene kleurstoffen bevatten formaldehyde, is de formaldehydeinhoud van het milieuvriendelijke verven binnen een bepaalde waaier, weinig kwaad aan het menselijke lichaam of basis, maar het grootste deel van de normale inhoud van het kleurstofformaldehyde is bovenmatig zodat het menselijke lichaam is gekwetst, vooral is het het kind. De milieuvriendelijke vervende dienst van de Cheerslifeaanbieding, veilig, gezond en pollution-free.


2. Of het azo bevat. Het milieuvriendelijke verven absoluut vrij van azo, maar de algemene kleurstof is daar dit ding, is dit materiaal een ernstig carcinogeen, zolang het wordt uitgevoerd naar Europa en de Verenigde Staten, azo bevatten kan niet worden ingevoerd.


De kleurstof, natuurlijk, het verschil tussen het milieuvriendelijke verven en het algemene verven, de uitvoer naar Europa, Amerika, Japan, de Verenigde Staten en andere landen moet het milieuvriendelijke verven gebruiken. Eerst en vooral, benadrukken de klanten het milieuvriendelijke verven en de hoge graad van milieuvriendelijke geverfte kleur, het algemene verven kan niet deze kleurennorm bereiken, zodat is de prijs van het milieuvriendelijke verven veel hoger dan het algemene verven.

 

 

Waarom Cheerslife-Kantfabrikant kies:

 

14jaarvandeprofessioneleervaringvan dekantproductie.

◆Earned het certificaat van oeko-TEX STANDARD 100, vermijden giftige en schadelijke producten.

voldoende het ◆Sampling snel en grondstoffenlevering.

◆Customized om douaneontwerp en het verven van de diensten te steunen om aan al uw behoeften te voldoen. Professionele ontwerpers om u van de prima ontwerpdiensten en suggesties te voorzien.

de meest ◆Honest zaken, verzekeren kwaliteit, gewaarborgd levering, zorg-vrij na de dienst.

werknemers 53indeworkshopen5300vierkantemeters,13machinesvanZwitserseopstellingvoorborduurwerkkant.

 

Cheerslife hangt het principe van „hoog - de producten van het kwaliteitskant, redelijke prijzen en de goede dienst“ principe en doel aan, plechtige verplichting aan onze klanten:

 

Eerst, zullen Cheerslife Group Ltd. waarborgen dat de producten door de fabriek worden vervaardigd strikt volgens de relevante nationale normen worden uitgevoerd, en de ongeschikte producten nooit de fabriek die verlaten.

 

Ten tweede, is de van de het productkwaliteit van het bedrijf de waarborgperiode drie maanden. Binnen de garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 24 uren, en is verantwoordelijk voor het product met gebrekenrappel, de vrije vervanging of de terugbetaling volgens de inkoopsprijs; garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 48 uren, en is verantwoordelijk voor de betaalde vervanging van producten met gebreken.

 

Ons bedrijf behandelt de kantproducten, goed geloof en win-win beleid. Wij hebben ons eigen ontwerp, en kunnen ook vanaf klantensteekproeven maken. Het is ons genoegen om een kans te hebben om steekproeven voor u te maken. Hoop kunnen wij een goede kwaliteit met concurrerende prijsgoederen voor u aanbieden. U bent welkom om ons onderzoek te verzenden en onze fabriek te bezoeken.

 

 

Witte Geborduurde Bloemen van de de Melkzijde van de Kantstof Nylon het Netwerkstof voor Huwelijk 0

de witte geborduurde van de het kantmelk van de kantstof bloemenstof van het de zijde nylon netwerk voor huwelijk is populaire over de hele wereld meer dan 30 landen

Witte Geborduurde Bloemen van de de Melkzijde van de Kantstof Nylon het Netwerkstof voor Huwelijk 1

de witte geborduurde van de het kantmelk van de kantstof bloemenstof van het de zijde nylon netwerk voor huwelijk gekozen natuurlijke, pollution-free, hoogstaande materialen

Witte Geborduurde Bloemen van de de Melkzijde van de Kantstof Nylon het Netwerkstof voor Huwelijk 2

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567