Franse het Kantstof van Guipurevenetië, Polyester In water oplosbaar Kant voor Vrouwenkleding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QA10206
Min. bestelaantal: 500 yards
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 Yards per Maand
Monster: Vrij-A4 de Stof van het Groottekant component: polyester of melkvezel
Breedte: 130 cm kleur: DTM
Geschikt voor Plaatsen: De wandelgalerij en de Dagelijkse Gelegenheid Prijs: Reasonable, Competitive, Factory Price
Hoog licht:

Chemische Kantstof

,

in water oplosbare kantstof

 
Franse het Kantstof van Guipurevenetië, Polyester In water oplosbaar Kant voor Vrouwenkleding

 

 

Wat In water oplosbare Kantstof is:

 

Het patroon borduurt in water oplosbaar niet-geweven, geborduurd die goed na het type, gezet in kokend te koken water wordt geplaatst, zodat de niet-geweven smelting, verlatend het borduurwerk zelf. Het borduurwerkkant in een grote categorie, die wordt gebaseerd op in water oplosbare niet-geweven stof, met viscosefilamentgaren voor borduurwerk, het borduurwerk van de borduurwerkmachine op het eind van de doek door de computer, en dan verwarmd aan in water oplosbare niet-geweven de bodemdoek smelt, verlatend een driedimensioneel kant. Het borduurwerk rijgt een brede waaier van patronen, borduurwerk verfijnde verschijning, eenvormig, levendig, volledig van artistieke betekenis en driedimensioneel.

 

 

De in water oplosbare Eigenschappen van de Kantstof:

 

1. De goede wateroplosbaarheid, volgens verschillende behoeften, kan volledig in warm water worden opgelost.
2. Betere mechanische eigenschappen. (Sterkte, plasticiteit, hardheid, effecthardheid, veelvoudige effectweerstand en moeheidsgrenzen, enz.)
3. Goede weatherability: In alle vezels, slechts inferieur tot acryl, na blootstelling op lange termijn, lichtjes verminderde de sterkte.
4. De hygroscopiciteit is beter dan de acrylvezelsstapelvezel, de vochtigheidsherwinning op de standaardvoorwaarde 5.6.0%, goede het spinnen prestaties is.
5. Natuurlijke biologische afbreekbaarheid: De in water oplosbare vezels zijn natuurlijk biologisch afbreekbaar of snel chemisch afbreekbaar in geactiveerde modder na wordt opgelost in water, en veroorzaken geen milieuvervuiling.

 

 

In water oplosbare Kantspecificaties:

 

Productartikel QA10206
Merknaam Cheerslife
Kleur om het even welke kleur
Materiaal Polyester/Melkzijde
MOQ 500 Yards
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 


De in water oplosbare Toepassing van de Kantstof:

 

De meeste in water oplosbare kantstoffen geven een stijf visueel effect, met een stijf gevoel van borduurwerk zachte patronen en de ontwerpen, is een uniek visueel effect. Daarom worden de in water oplosbare kantstoffen wijd gebruikt in het leven. In het dagelijkse leven, worden de in water oplosbare kantstoffen gebruikt in de kleding van meer, maar anderzijds geleidelijk aan ontwikkeld aan schoenen en hoeden, zakken, huis zachte geïnstalleerd, ambachten en andere industrieën.

 

 

Waarom Cheerslife-Kantfabrikant kies:

 

Cheerslife hangt het principe van „hoog - de producten van het kwaliteitskant, redelijke prijzen en de goede dienst“ principe en doel aan, plechtige verplichting aan onze klanten:

 

Eerst, zullen Cheerslife Group Ltd. waarborgen dat de producten door de fabriek worden vervaardigd strikt volgens de relevante nationale normen worden uitgevoerd, en de ongeschikte producten nooit de fabriek die verlaten.

 

Ten tweede, is de van de het productkwaliteit van het bedrijf de waarborgperiode drie maanden. Binnen de garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 24 uren, en is verantwoordelijk voor het product met gebrekenrappel, de vrije vervanging of de terugbetaling volgens de inkoopsprijs; garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 48 uren, en is verantwoordelijk voor de betaalde vervanging van producten met gebreken.

 

Ons bedrijf behandelt de kantproducten, goed geloof en win-win beleid. Wij hebben ons eigen ontwerp, en kunnen ook vanaf klantensteekproeven maken. Het is ons genoegen om een kans te hebben om steekproeven voor u te maken. Hoop kunnen wij een goede kwaliteit met concurrerende prijsgoederen voor u aanbieden. U bent welkom om ons onderzoek te verzenden en onze fabriek te bezoeken.

 

 

Franse het Kantstof van Guipurevenetië, Polyester In water oplosbaar Kant voor Vrouwenkleding 0

de Franse het kantstof van guipurevenetië, polyester in water oplosbaar kant voor vrouwenkleding is populaire over de hele wereld meer dan 30 landen
Franse het Kantstof van Guipurevenetië, Polyester In water oplosbaar Kant voor Vrouwenkleding 1

de Franse het kantstof van guipurevenetië, polyester in water oplosbaar kant voor de steun van de vrouwenkleding paste ontwerp aan en vervend de kleurendienst, voldoe aan al uw vereisten

Franse het Kantstof van Guipurevenetië, Polyester In water oplosbaar Kant voor Vrouwenkleding 2

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567