De leuke Bloemen Geborduurde Grens van het het Ivoor Bruids Kant van de Kantversiering Zachte voor Kunstdecoratie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QB05059
Min. bestelaantal: 1000 yards
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 Yards per Maand
Monster: Vrije Kantversiering component: katoen op nylon netwerk
Breedte: 5 cm kleur: DTM
Geschikt voor Plaatsen: Huis Textiel en Dagelijkse Gelegenheid Prijs: Reasonable, Competitive, Factory Price
Hoog licht:

geborduurd kantlint

,

geborduurde kantversiering door de yard

 

De leuke Bloemen Geborduurde Grens van het het Ivoor Bruids Kant van de Kantversiering Zachte voor Kunstdecoratie

 

 

De Versieringsvoordeel van het borduurwerkkant:

 

1. hoge snelheid

2. de stoffen zijn kleurrijk

3. zacht en comfortabel

4. het absorbeermiddel en ventileert

5. pilling weerstand

6. antistatisch

7. gemakkelijk schoon te maken

 

 

De Versieringstechnologie van het borduurwerkkant:

 

Is de netwerk dat geborduurde kantversiering zoals de naam voorstelt het gebruik van netwerk van kant wordt gemaakt, maar zijn vorm van presentatie met gebruikelijk zien wij het netwerk niet hetzelfde, niet de net-als vorm is. Als andere is het kant een stuk van doek, maar het netwerkkant is de dunne en koele route. Hoewel dun, maar netwerk kijkt het kant geen driedimensionele betekenis is niet sterk.

 

Het geborduurde de productieproces van de kantversiering is eisend niet, baseert zich op kantmachines in het netwerkborduurwerk, overeenkomstig de originele ontwerpers geplaatst het kunstwerk, de input aan de kantmachines, kan de geborduurde kantversiering op de eenvoudige stappen worden veroorzaakt.

 


De Versieringsspecificaties van het Embroideriedkant:

 

Productartikel QB05059
Merknaam Cheerslife
Kleur om het even welke kleur
Materiaal katoen op nylon netwerk
MOQ 1000 Yards
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

Onderscheid het Milieuvriendelijke Verven en Algemeen Vervend de Belangrijkste Indicatoren:

 

1. De formaldehydeinhoud is bovenmatig. De algemene kleurstoffen bevatten formaldehyde, is de formaldehydeinhoud van het milieuvriendelijke verven binnen een bepaalde waaier, weinig kwaad aan het menselijke lichaam of basis, maar het grootste deel van de normale inhoud van het kleurstofformaldehyde is bovenmatig zodat het menselijke lichaam is gekwetst, vooral is het het kind. De milieuvriendelijke vervende dienst van de Cheerslifeaanbieding, veilig, gezond en pollution-free.


2. Of het azo bevat. Het milieuvriendelijke verven absoluut vrij van azo, maar de algemene kleurstof is daar dit ding, is dit materiaal een ernstig carcinogeen, zolang het wordt uitgevoerd naar Europa en de Verenigde Staten, azo bevatten kan niet worden ingevoerd.


De kleurstof, natuurlijk, het verschil tussen het milieuvriendelijke verven en het algemene verven, de uitvoer naar Europa, Amerika, Japan, de Verenigde Staten en andere landen moet het milieuvriendelijke verven gebruiken. Eerst en vooral, benadrukken de klanten het milieuvriendelijke verven en de hoge graad van milieuvriendelijke geverfte kleur, het algemene verven kan niet deze kleurennorm bereiken, zodat is de prijs van het milieuvriendelijke verven veel hoger dan het algemene verven.

 

 

De Versieringstoepassing van het Embroideriedkant:

 

De geborduurde kantversiering het meest basis is het rassenbarrièreborduurwerk, gewoonlijk gekozen besed de kleur op de kaart van de pantonekleur. U kunt DIY kleuren en ontwerpen, hebben wij professionele ontwerpers om u optimale suggesties aan te bieden. Het gebruik van kantversiering is zeer uitgebreid, bijna omvattend de volledige textielindustrie, kan alle textiel aan enkele mooie kantelementen worden toegevoegd, is de kantversiering zeer dun, zelfs als er multi-layer ontwerp niet zwaar zal voelen is, en dun een vers gevoel van elegant zal geven, en het ontwerp van de kantversiering niet alleen tot een zoete betekenis kan leiden, kunt u ook zeer sexy, uniek en divers worden, wijd wordt gebruikt in de kleding van vrouwen, met persoonlijke kleding is zoeter en sexy, gebruikt als gordijnen kan in de woonkamer, de slaapkamer, enz. worden geïnstalleerd. Glans toevoegen, maar ook kan als beddegoeddecoratie worden gebruikt.

 

 

Waarom kiezen de klanten Cheerslife-douanekant?

 

Cheerslife hangt het principe van „hoog - de producten van het kwaliteitskant, redelijke prijzen en de goede dienst“ principe en doel aan, plechtige verplichting aan onze klanten:

 

Eerst, zullen Cheerslife Group Ltd. waarborgen dat de producten door de fabriek worden vervaardigd strikt volgens de relevante nationale normen worden uitgevoerd, en de ongeschikte producten nooit de fabriek die verlaten.

 

Ten tweede, is de van de het productkwaliteit van het bedrijf de waarborgperiode drie maanden. Binnen de garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 24 uren, en is verantwoordelijk voor het product met gebrekenrappel, de vrije vervanging of de terugbetaling volgens de inkoopsprijs; garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 48 uren, en is verantwoordelijk voor de betaalde vervanging van producten met gebreken.

 

Ons bedrijf behandelt de kantproducten, goed geloof en win-win beleid. Wij hebben ons eigen ontwerp, en kunnen ook vanaf klantensteekproeven maken. Het is ons genoegen om een kans te hebben om steekproeven voor u te maken. Hoop kunnen wij een goede kwaliteit met concurrerende prijsgoederen voor u aanbieden. U bent welkom om ons onderzoek te verzenden en onze fabriek te bezoeken.

 

 

De leuke Bloemen Geborduurde Grens van het het Ivoor Bruids Kant van de Kantversiering Zachte voor Kunstdecoratie 0

de leuke bloemen geborduurde grens van het het ivoor bruids kant van de kantversiering zachte voor kunstdecoratie gekozen natuurlijk, pollution-free, hoogstaand origineel katoen

De leuke Bloemen Geborduurde Grens van het het Ivoor Bruids Kant van de Kantversiering Zachte voor Kunstdecoratie 1

de leuke bloemen geborduurde grens van het het ivoor bruids kant van de kantversiering zachte voor kunstdecoratie is populaire over de hele wereld meer dan 30 landen

De leuke Bloemen Geborduurde Grens van het het Ivoor Bruids Kant van de Kantversiering Zachte voor Kunstdecoratie 2

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567