Witte Bloemen Geborduurde Kantversiering, van het Katoenen Nylon het Ontwerpversieringen Golf Scherpende Kant

Basisinformatie
Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Cheerslife
Certificering: OEKO-TEX STANDARD 100
Modelnummer: QB03064
Min. bestelaantal: 1000 yards
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200 yards/broodje, individuele zakverpakking
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000 Yards per Maand
Monster: Vrije Kantversiering component: katoen op nylon netwerk
Breedte: 3.2 cm kleur: DTM
Geschikt voor Plaatsen: Huis Textiel en Dagelijkse Gelegenheid Prijs: Reasonable, Competitive, Factory Price
Hoog licht:

geborduurd bruids kant

,

geborduurde kantversiering door de yard

 

Witte Bloemen Geborduurde Kantversiering, van het Katoenen Nylon het Ontwerpversieringen Golf Scherpende Kant

 

 

De Versieringsvoordeel van het borduurwerkkant:

 

Met de nieuwe manier tegenwoordig, zijn het meubilair, de stoffendecoratie, en andere producten onveranderlijk geborduurde kantversiering, borduurwerkkant wegens zijn driedimensionele, sterke plasticiteit en andere kenmerken zijn more and more ontwerpers van alle leeftijden geweest. Het is belangrijk dat het borduurwerkkant door consumenten in de markt wegens zijn unieke voordelen wordt erkend. Wegens de veranderlijke stijl en de edele elegantie van een kleding, kan het gebruik van borduurwerkkant in het ontwerp van een huwelijkskleding als normaliteit en traditie worden beschreven.

 

 

De Versieringstechnologie van het borduurwerkkant:

 

De eerste borduurwerkcad softwareplaat, produceert bewijzen, het borduurwerkprogramma, en het patroon zal op de schijf worden geplaatst heeft een computerdiskdrive, respectievelijk, onder de controle van het programma, zal de computer met de coördinaten van kader X worden vervangen, y-de richting van de hoeveelheid verplaatsing gelijkwaardig aan het elektrodiesignaal verzonden=wordt= naar X, Y, verwerking van de de motorsnelheid van Z de enige, output zes in drie stadia sloeg aantal, de de doosversterker van de machtsversterker, rode tak X, y-stap de motoraandrijving het uitrekkende kader om de voerbeweging tussen X en Y. te voltooien Tegelijkertijd, wordt de z-stepper motor gedreven om te drijven naald voor boven en beneden beweging zodat het borduurwerk onophoudelijk kan worden gedragen.


Een verdere stap in de motor door de synchrone getande riemaandrijving de hoofdomwenteling van het aandrijvingsmechanisme, het hoofd van een specifiek mechanisme zodat het loodmechanisme en de naald nemen leidt om de lijn te maken, de volgende beweging, die de stof doordringen; de omwenteling van het de haakmechanisme van de haakdraad, zodat de hogere draad rond het bezit van het spoelgeval van de bodemlijn; neem de beweging van het draadlichaam, die noedels vervoeren, haal de steek aan, bereid het volgende de lijnsegment voor van steeknoedels. X, y-stepper motor door de synchrone getande riem en andere instellingen zijn gedreven zijdekader en stof voor vliegtuigmotie. De stof om geborduurde die steekpunten te zijn naar het naaldborduurwerk, naald boven en beneden de snelheid van beweging en de uitrekkende richting van de kaderbeweging, de hoeveelheid beweging en coördinatie van bewegingssnelheid worden verzonden, zodat de hogere en lagere die bundels op de stof worden gestikt het nachtslot maken stikken. Wanneer het borduurwerk onophoudelijk gaat, voltooi het patroon van het kant van het computerborduurwerk.

 


De Versieringsspecificaties van het Embroideriedkant:

 

Productartikel QB03064
Merknaam Cheerslife
Kleur om het even welke kleur
Materiaal katoen op nylon netwerk
MOQ 1000 Yards
Levertijd 1-2 weken
Betalingstermijn T/T; L/C ...... enz.

 

 

Hoe te vervend Embroideried-Kantversiering:

 

De vezel in een bepaalde oplossing van de temperatuur waterige kleurstof, de kleurstofbewegingen van de waterfase wordt ondergedompeld aan de vezel, dan vermindert geleidelijk aan de hoeveelheid water in de kleurstof, na een periode, om evenwicht te bereiken dat. De kleurstoffen die in water worden verminderd zijn de kleurstoffen die zich op de vezels bewegen. Deze kleurstof wordt gecombineerd met het fenomeen in de geroepen vezel, het verven.

1. Adsorptie: Wanneer de vezel in het kleurstofbad, de kleurstof eerst aan de vezeloppervlakte wordt, en van de oplossing naar de vezeloppervlakte wordt uitgespreid die geleidelijk aan dan, het proces als adsorptie wordt bekend overgebracht die.

2. Verspreiding: De kleurstof op de oppervlakte van de vezel wordt geadsorbeerd verspreidt in de vezel tot de kleurstofconcentratie in elk deel van de vezel die eenvormig neigt te zijn.

3. Bevestiging: Het is het proces van kleurstof en vezelcombinatie, met verschillende kleurstoffen en vezels, de combinatie verschillende manieren.

 

 

De Versieringstoepassing van het Embroideriedkant:

 

De geborduurde kantversiering het meest basis is het rassenbarrièreborduurwerk, gewoonlijk gekozen besed de kleur op de kaart van de pantonekleur. U kunt DIY kleuren en ontwerpen, hebben wij professionele ontwerpers om u optimale suggesties aan te bieden. Het gebruik van kantversiering is zeer uitgebreid, bijna omvattend de volledige textielindustrie, kan alle textiel aan enkele mooie kantelementen worden toegevoegd, is de kantversiering zeer dun, zelfs als er multi-layer ontwerp niet zwaar zal voelen is, en dun een vers gevoel van elegant zal geven, en het ontwerp van de kantversiering niet alleen tot een zoete betekenis kan leiden, kunt u ook zeer sexy, uniek en divers worden, wijd wordt gebruikt in de kleding van vrouwen, met persoonlijke kleding is zoeter en sexy, gebruikt als gordijnen kan in de woonkamer, de slaapkamer, enz. worden geïnstalleerd. Glans toevoegen, maar ook kan als beddegoeddecoratie worden gebruikt.

 

 

Waarom kiezen de klanten Cheerslife-douanekant?

 

Cheerslife hangt het principe van „hoog - de producten van het kwaliteitskant, redelijke prijzen en de goede dienst“ principe en doel aan, plechtige verplichting aan onze klanten:

 

Eerst, zullen Cheerslife Group Ltd. waarborgen dat de producten door de fabriek worden vervaardigd strikt volgens de relevante nationale normen worden uitgevoerd, en de ongeschikte producten nooit de fabriek die verlaten.

 

Ten tweede, is de van de het productkwaliteit van het bedrijf de waarborgperiode drie maanden. Binnen de garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 24 uren, en is verantwoordelijk voor het product met gebrekenrappel, de vrije vervanging of de terugbetaling volgens de inkoopsprijs; garantieperiode, heeft de gebruiker om het even welk bezwaar tegen de kwaliteit van producten, maakte het bedrijf commentaren binnen 48 uren, en is verantwoordelijk voor de betaalde vervanging van producten met gebreken.

 

Ons bedrijf behandelt de kantproducten, goed geloof en win-win beleid. Wij hebben ons eigen ontwerp, en kunnen ook vanaf klantensteekproeven maken. Het is ons genoegen om een kans te hebben om steekproeven voor u te maken. Hoop kunnen wij een goede kwaliteit met concurrerende prijsgoederen voor u aanbieden. U bent welkom om ons onderzoek te verzenden en onze fabriek te bezoeken.

 

 

Witte Bloemen Geborduurde Kantversiering, van het Katoenen Nylon het Ontwerpversieringen Golf Scherpende Kant 0

witte bloemen geborduurde kantversiering, van het katoenen nylon het ontwerpversieringen gekozen natuurlijk, pollution-free, hoogstaand origineel katoen golf scherpend kant

Witte Bloemen Geborduurde Kantversiering, van het Katoenen Nylon het Ontwerpversieringen Golf Scherpende Kant 1

de witte bloemen geborduurde kantversiering, van het katoenen nylon het ontwerpversieringen golf scherpende kant is populaire over de hele wereld meer dan 30 landen

Witte Bloemen Geborduurde Kantversiering, van het Katoenen Nylon het Ontwerpversieringen Golf Scherpende Kant 2

Contactgegevens
Shine Lin

WhatsApp : +8613632120567